Fantastična lokacija, prekrasan zalazak sunca i ljetna atmosfera: Nova vrsta tuluma popraćena ‘dobrom mjuzom’

Facebook/Riverside golf Zagreb

Novi koncept započinje prvim samostalnim partyjem koji će se održati 8.lipnja na krovnoj terasi Riverside Golf Cluba u Zagrebu. Fantastična lokacija, prekrasan zalazak sunca i ljetna atmosfera bit će popraćena gostovanjem poznatog DJ Viktora. Posebnost ovog eventa je do sada neviđena party lokacija te vrlo ograničen broj ulaznica, a namijenjen je ponajprije ljubiteljima profinjene elektronične glazbe, u ovom slučaju, house, tech house i deep house.

Zbog stresne svakodnevice, silnih obveze i premalo sati u danu, istinski čeznemo za opuštenim provodom i dobrom atmosferom nadomak ruke. Upravo je iz tog razloga osmišljen Escape Sessions po uzoru na najbolje svjetske tulume kakve možemo pronaći na Ibizi, Miamiju ili Parizu. Sami koncept Escape Sessions je zamišljen na principu šestosatnih tuluma otvorenog tipa na kojima će jedan DJ imati priliku predstaviti svoj rad publici na jedinstvenim lokacijama u Hrvatskoj. Dodatna posebnost ovog koncepta je ta da DJ pult neće biti izdignut iznad publike već će se nalaziti na samom plesnom podiju. U takvom ambijentu simbioza DJ i publike je jedinstvena i omogućava publici da se lakše poveže s DJem te uđe u njegov svijet.

Da se Hrvatska DJ scena naglo razvija posljednjih nekoliko godina nije tajna, međutim Escapeom se želi potaknuti publiku da upozna razne DJ-eve hrvatske scene, one već poznate ali i one u usponu. Prvo izdanje Escape Sessions uglazbit će Zagrebački DJ Viktor, odavno poznat Hrvatskoj publici. Trenutno ga se može slušati u popularnim Zagrebačkim barovima i klubovima, no, sedam godina rezidencije u 6. najboljem klubu na svijetu prema DJ Mag-u: Papaya Zrće, nastupi na Ultra Europe Music Festivalu ili Hideout-u, neki su od uspjeha njegove dugogodišnje karijere.

Ulaznice možete kupiti putem Entrio sustava.


Komentari