Emotivan rastanak popularne voditeljice: Doris Pinčić-Rogoznica oprostila se s kolegama i slušateljima

FOTO: Narodni radio

Nakon gotovo sedam godina, glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica na Narodnom je odradila zadnji radni dan. Teška srca oprostila se od slušatelja i prijatelja s radija, a kolege su joj organizirali rastanak za pamćenje.

“Balzamirala sam osjećaje. Toliko sam već plakala da se ne želim ponavljati, odradit ću to doma”, poručila je Doris Pinčić Rogoznica na početku zadnjeg sata u eteru Narodnog, ali su joj kolege i slušatelji pomrsili račune. Pobrinuli su se da ovaj oproštaj pamti zauvijek.

Slušatelji su zvali kako bi se pozdravili s Doris i prisjetili se njezinih brojnih anegdota, a jedan joj je poručio da će sada imati više vremena za učenje bočnog parkiranja.

Jedna slušateljica poželjela je da zasviraju Dorisinu omiljenu pjesmu “Dobra večer, prijatelji”, a kad je pjesma krenula, u studio je ušetala klapa Iskon.

“Hvala. Ne znam jesam li ikada u životu ostala bez teksta…”, zaključila je emotivna Doris. Nakon gotovo sedam godina na radiju, kreće u nove poslovne izazove.

Njezin kolega iz Jutarnjeg kluba na Narodnom, Hrvoje Kečkeš ipak neće ostati sam u programu od šest do devet sati. Već danas pridružio mu se Marko Bratoš. Oni su kao voditeljski par već dobro poznati slušateljima, a svi koji su ih slušali barem jednom znaju da su kombinacija koja jamči dobru zabavu.

 


Komentari