Ella Dvornik posvađala fanove: Poznatoj mami zbog objave na Facebooku počele se rugati druge majke

Foto: Instagram

Ella Dvornik se nakon perioda neaktivnosti na Facebooku odlučila vratiti na tu društvenu mrežu i prvom objavom pokrenula pravu svađu između pratiteljica.

Influencerica se pohvalila fotografijom svoje kćeri Lumi koja stoji naslonjena na stol s osam mjeseci starosti.

Ella je uz fotografiju napisala: “Za vas koji ne pratite situaciju na Instagramu, evo vam update: luđakinja će sutra imat 8 mjeseci.”

Iako je objava skupila čak 13 tisuća like-ova, nije trebalo dugo čekati da se ispod nje pojave negativni komentari. Pratiteljice je najviše zasmetao dojam da se Ella pokušava pohvaliti s time da njena kćeri stoji sa samo osam mjeseci.

Odmah je uslijedila lavina komentara žena koje su se krenule hvaliti s time kako su i njihova djeca rano počela stajati i hodati, a na to se javilo i mnoštvo onih koje su napale Ellu i ove komentatorice.

“Jao ova takmičenja mama čije se prije podiglo, prohodalo… Komedija!”, “Mi smo iz bolnice šetali kući… Na pola puta je odmah i pričati počela”, “Pomalo bolesno”, “Moj potpis’o otpusno pismo kad smo izlazili iz rodilišta! Šes’ dana mu bilo”,”Pa to ti je sve normalno, evo moja iz rodilišta izašla trčeći, a evo je sad s godinu dana završava drugi fakultet”, “Super mi je ovo kad se mame natječu čije je prije. Mojih oboje s 15. savršeno zdrava djeca”, “E danas je sve postalo takmičenje, tako i ovdje u komentarima. Moj/moja,OMG. Žena stavila sliku djeteta da bi pokazala kako vrijeme brzo leti, a ovdje nastade haos. Ja nigdje nisam pročitala pitanje kad su vaše bebe prohodale”, bili su samo neki od komentara.


Komentari