EDUKATIVNA ZABAVA ZA DJECU: I ove se godine održava Divlje Ljeto u Zoološkom vrtu!

Kao i prijašnjih godina, i ovog će se ljeta tradicionalno održati edukativni program Divlje Ljeto u Zoološkom vrtom grada Zagreba. Naime, ovaj je program namijenjen učenicima od završenog drugog do završenog šestog razreda osnovne škole, a upisati se možete već sad putem upisnih listova na službenoj stranici. Prije prijave djeteta, roditelji su obavezni pročitati upute za roditelje.

Program će se održavati preko ljetnih praznika, odnosno od 28. lipnja do 3. rujna. Polaznici će u Zoološkom vrtu provesti šest sati dnevno pet dana tjedno, od ponedjeljka do petka, i to u dvije smjene, od osam i 14 sati. Svaka skupina može imati između 10 i 16 polaznika, a vode ih po dva edukatora.

“Na Divljem ljetu učit ćeš o životinjama i njihovim staništima, upoznati osobe koje se za životinje brinu, te se okušati u tome i osobno! Osim toga, u pet dana Divljeg ljeta stvorit ćeš i nova prijateljstva, igrati brojne zabavne i edukativne igre, čuti nevjerojatne priče iz svijeta životinja, doživjeti pustolovine ‘iza kulisa’ te iskusiti bliske susrete s brojnim vrstama životinja”, navode iz Zoološkog vrta.

Kako je program izgledao prošle godine, možete pogledati u videu objavljenom na službenom YouTube kanalu Zagrebačkog Zoološkog vrta.


Pri upisu je potrebno platiti puni iznos programa od 480 kuna ili akontaciju od 200 kuna. U cijenu je uključeno vodstvo, hrana, piće, sav pribor i materijal, a valja napomenuti da na popust imaju pravo djeca iz iste obitelji, pa će onda cijena za svako dijete iznositi 430 kuna. Program se može platiti u cijelosti ili u dvije rate.

U slučaju otkazivanja Divljeg Ljeta od strane Zoološkog vrta, roditeljima se vraća puni iznos.

 

Komentari