Drama oko Bajaginog koncerta u Karlovcu! njegov menadžer otkrio drugu stranu priče, Hladno pivo odbilo nastupiti kao zamjena

Pixsell

Karlovcu otkazan zbog pobune branitelja.

“Grad od Festa nije tražio da mijenja program Dana piva, odnosno, već najavljeni Bajagin koncert, niti je dobio ikakav pisani zahtjev braniteljskih udruga da se to učini. Štoviše, nije bilo ni neformalnih zahtjeva da se otkaže Bajagin nastup”, rekla je za KAportal  dogradonačelnica Andreja Navijalić.

Dodala je da su vlasti, s obzirom na informacije koje su kolale po gradu, tražile da se uvaži mišljenje hrvatskih branitelja te da se vidi što se u tom konceptu može napraviti. Rekla je da se razgovarali i s organizatorima festivala i braniteljima “da se vidi programska shema i zatvori koncept”.

Inače je članica povjerenstva za organizaciju ove manifestacije i kaže da nije ništa novo da se izvođači mijenjaju i pred same Dane piva.

Za Tanjug je Bajagin menadžer Gane Pecikoza rekao da koncert nije ni bio potvrđen.

“Nitko nije mogao otkazati nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa ‘Bajage i Instruktora’ u Karlovcu, međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor nitko nije potpisao s organizatorima, tako da je nemoguće da otkažemo nešto za što nismo bili angažirani. Apsolutno je pravo svakog organizatora da dovede muzičare koje on želi. Nama je važno da sutra imamo veliki koncert u Puli, koji, eto, nikakvi branitelji nisu probali da spriječe”, rekao je Pecikoza.

MSU

Osim toga, za spašavanje potencijalne rupe u rasporedu karlovačkih dana piva, kako se navodilo prema infomacijama koje su kolale, navodno je trebao biti zaslužan vokalno instrumentalni sastav Hladno pivo. No, i oni su se oglasili preko svoje službene Facebook stranice.

“Kako je bilo pitanja vezanih za nasu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o cemu su se jucer raspisali razni mediji, odlucili smo se razbiti dileme i trileme oko toga :
“Doci cemo mozda popiti pivo, ali necemo svirati jer ne zelimo biti nicija zamjena. Dragi Karlovcani, vidimo se nekom drugom prilikom.
Zivjeli !!!”

Komentari