Domaće zvijezde otkrile što rade u izolaciji: Pogledajte tko razgovara s automobilom

Foto: Dalibor Petko Show

Sudjelujući u prvom televizijskom showu snimljenom u potpunosti iz doma, “Dalibor Petko Show”, domaće zvijezde otkrile su kako provode dane u samoizolaciji.

Damir Kedžo je tako otkrio kako mu je laknulo nakon otkazivanja Eurosonga, jer se za vrijeme pandemije, kaže, nije mogao normalno pripremiti.

Sergej Ćetković otkrio je kako je razgovarao sa svojim automobilom i pitao ga kad će na put, a Zoran Predin tvrdi kako mu najviše nedostaju jednostavne stvari, poput ispijanja piva u kafiću s prijateljima.

Za vrijeme izolacije, domaće zvijezde nastoje skratiti vrijeme hobijima, pa Vanna puno čita i gleda serije, Denis Dumančić recimo kuha, a Luka Nižetić i Damir Kedžo usavršavaju sviranje klavira.

Da vrijeme izolacije nije u potpunosti vrijeme odmora, dokazali su Nela i Marko Kutlić koji razmišljaju o završetku pjesama, a Antonija Šola čak je jednu napisala. Pjesma je nazvana, Ostani doma.

Kao i mnoštvo građana i Vanna se suočava s oscilacijama raspoloženja, no kad misli da je karantena nemoguća i nepodnošljiva, shvaća da je to sitnica koju treba napraviti za dobrobit svih nas, tvrdi.

“Nitko za potrebe emisije nije otišao iz svog stana i na to smo silno ponosni. A ja sam po prvi puta mogao obući gornji dio odijela, dok sam dolje nosio trenirku i papuče”, zaključuje Petko.

Foto: Dalibor Petko


Komentari