DOČEK NOVE GODINE U ZAGREBU! Evo što nas sve očekuje

Danas, 31. prosinca, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić ispratit će 2018. i dočekati 2019. na Trgu bana Josipa Jelačića gdje će, uz već tradicionalni vatromet, u društvu sa sugrađanima, odbrojavati posljednje minute ove godine.

Kao i ranijih godina, gradonačelnik će obići Prenoćište, Hitnu pomoć, Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Zagreba i Policijsku upravu zagrebačku:

 21,15 sati – Prenoćište Crvenog križa u Kosnici, Kosnica bb,
 21,45 sati – Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Savska 1,
 22,20 sati – Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Heinzelova 88,
 22,50 sati – Policijska uprava zagrebačka, Matice hrvatske 4.

Na novu godinu – 1. siječnja, u 15,00 sati, predviđen je i tradicionalni posjet rodilištu Kliničke bolnice Sveti Duh, Ulica Sveti Duh 64 – prvoj bebi rođenoj u novoj godini.

Gradonačelnik je pozvao sve građanke i građane na doček Nove godine:

“Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

Silvestarska noć je pred nama, a kao i uvijek s veseljem ćemo ispratiti staru i dočekati novu godinu.

Vjerujem da će mnogi od nas već tradicionalno te noći biti na otvorenom, na trgovima u središtu našega Zagreba – grada s osmjehom i grada s najboljim europskim adventom, grada posebnog ugođaja i nedostižnog šarma.

S nama će, dragi sugrađani, biti i brojni gosti iz susjednih i drugih, ne samo europskih zemalja, koji cijene ljepotu i živost Zagreba, atmosferu i sigurnost naših trgova i ulica.

Sve vas pozivam, a posebno naše mlade sugrađane, da opet budemo zajedno, da osjetimo tu zajedničku radost, energiju i atmosferu, da uz bogat program na Trgu bana Josipa Jelačića, na Zrinjevcu, Tomislavcu, Europskom trgu te pored Hrvatskog narodnog kazališta, uz druženje, pjesmu i zabavu dočekamo novu 2019. godinu.

Na središnjem trgu vas očekuju DJ Akademija, Četiri tenora koje prati revijski orkestar, ponoćni vatromet, a u novu godinu nas uvodi Hladno pivo, legendarni zagrebački bend koji svoju 30. obljetnicu postojanja uokviruje baš ovim koncertom.

Dobrodošli na najbolju novogodišnju zabavu, u gradu koji se ponosi svojom gostoljubivošću, sigurnošću, svojom otvorenošću, multikulturalnošću i multietničnošću!

Vaš gradonačelnik

Milan Bandić”


Komentari