Dobra zabava uz još bolju klopu: Provjerite popis izvođača na Zagreb Burger Festivalu

Facebook/Zagreb Burger Festival

Zagreb Burger Festival, koji se od 13. do 23. rujna održava na Strossmayerovom trgu, u samo tri godine postao je najposjećenije hrvatsko street food događanje. Lani je zabilježeno oko 170.000 posjetitelja, a tome je uvelike pridonio bogati glazbeni program, koji je ove godine postao međunarodni.  Na Strossmayerov trg dolaze renomirani svjetski DJ-i, a uz njih su i jake domaće snage kao i naši sjajni bendovi.

Dva velika imena Festivala su Huey Morgan, karizmatični frontman grupe Fun Lovin’ Criminals, Amerikanac osebujne životne priče  i nagrađivani DJ BBC radija. Druga zvijezda je Kenny Dope, svjetski poznati DJ iz Brooklyna, četiri puta nominiran za nagradu Grammy.

Festival će otvoriti Adriatic Costing, a navečer možete zaplesati na pravoj glazbenoj poslastici: After partiju u Garden Breweriju na kojem nastupa svjetski poznati DJ Norman Jay. Niz nastavljaju sljedećih dana Zagreb Allstars, Nick@Pepi, Felver i Rudman, Big Danny Kane, američki rapper i glumac te dobitnik nagrade Grammy, Amerigo Gazaway i Soul Bader.

Sjajna rockabilly grupa B&The Bops zapjevat će na pozornici 17.9., a s njima će ritmove podijeliti DJ Zozo. Dan iza njih rasplesat će vas sjajna grupa One Dread, koja uvijek izmami veliki pljesak, a prije njih zagrijavanje vodi DJ hrWoe. Ljepše predstavnice hrvatske DJ scene, Rea i Babilonska, pokazat će svoje vještine 19.9., a dan nakon njih slijedi domaći i strani DJ mix: Savage, e1 i William Collins. Iza njih stage 20.9 preuzima Kenny Dope – svjetski priznati DJ, koji dolazi iz New Yorka. Četiri je puta nominiran za nagradu Grammy, a prozvan je i ‘enciklopedijom beatova’. Frontman poznate grupe Fun Lovin Criminals, Huey Morgan, zavladat će pozornicom 22.9, a posljednjeg dana Festivala užarene beatove puštat će Adriatic Coasting – DJ’i Nick&Pepi.
Slasni Burgeri, pomno odabrani, besplatni glazbeni program, zlatni ječmeni slapovi i originalni kokteli dobar su razlog su da ovu jesen provedete na zagrebačkom Strossmayerovom trgu.


Komentari