Do kazališta na izvrsnu predstavu za odrasle u noćnom terminu, a potom u Cherry Tree

Foto: Toni Renaud

Programom Kazalište u vašem kvartu Gradsko kazalište Trešnja otvorila je svoja vrata publici s predstavama i za odrasle, u večernjim terminima. Prva na rasporedu je bila predstava Po domaću!, u produkciji Boom!teatra, a mogla se pogledati 17. i 20. studenoga.

foto:Toni Renaud

Stanovnici jednog od najvećih kvartova u Zagrebu, Trešnjevke, ali i svi zainteresirani iz okolnih kvartova, više neće morati putovati do grada kako bi pogledali neku predstavu za odrasle. Kazalište Trešnja otvara im svoja vrata te najavljuje zanimljive predstave i gostovanja u večernjim terminima u sklopu programa Kazalište u vašem kvartu.

foto:Toni Renaud

Ideja je da se Trešnjevčanima omogući da prošeću do kazališta, pogledaju izvrsnu predstavu, a poslije mogu svratiti i u Cherry Tree: Fantasy i Beer Pub.

Predstava Po domaću

Predstava Po domaću!, kazališne družine Boom!teatar nastala je prema motivima pripovijetki Obiteljska večera i Nenadana smrt dobrog čovjeka, Antuna Šoljana.

Riječ je o autorskom projektu mladih umjetnika i glumaca Marine Pejnović, Katarine Strahinić, Paška Vukasovića i Silvija Mumelaša, koji su ovu predstavu namijenili publici starijoj od šesnaest godina.

foto:Toni Renaud

Radnja predstave se zapliće slučajnim susretom dvojice kolega sa studija, koji se nastavlja zajedničkom večerom u domu jednoga od njih. Priča njihove generacije ispričana je vremenskim skokovima kroz koje nas vodi supruga domaćina večere.

foto:Toni Renaud

Što se između njih dogodilo nije do kraja jasno, ali kada god se sretnu dogodi se nešto prijelomno. Koje uloge im je život dodijelio i zašto je teško pobjeći prošlosti koje je neizrečena, ali sveprisutna, saznajte u ovoj predstavi.

Režiju potpisuje Marina Pejnović, rasvjetu je oblikovao Enis Butković, a glume Katarina Strahinić, Paško Vukasović, Silvio Mumelaš.

Komentari