Dizajnersko društvo poziva na radionice: Eko Božić za sve!

U subotu 4. prosinca s početkom u 10 sati, u okviru EDU programa HDD-a, održat će se besplatna radionica za osobe svih dobnih skupina pod nazivom Eko Božić u HDD-u. Voditeljice radionice su Ines i Sanja Rotter. Broj polaznika i polaznica je ograničen, pa požurite s prijavom.

Iz Hrvatskog dizajnerskog društva pozivaju da se prijavite na “uradi sam” radionici izrade ekoloških božićnih ukrasa i čestitki od prirodnih materijala, drva i plodova šume. Radionica je namijenjena svim dobnim skupinama. Dobrodošli su roditelji s djecom, studenti, uradi sam entuzijasti i svi ostali koje zanima malo drugačiji pristup duhu Božića. Voditeljice radionice bit će sestre Ines i Sanja Rotter.

Sanja Rotter je nagrađivana produkt dizajnerica, dizajn specijalistica za drvo i drvne tehnologije. Ines Rotter je profesionalna cvjećarka s velikim iskustvom u radu s djecom.

Uzrast polaznika/ca: svi uzrasti
Broj polaznika/ca: do 6 osoba
Datum održavanja: 4.12.2021. godine (subota)
Trajanje radionice: jednodnevna radionica koja će ukupno trajati 3h (10.00 – 13.00)

Zainteresirani polaznici i polaznice trebaju poslati prijavu na email: [email protected]. U tekstu poruke molimo napisati osnovne podatke: ime i prezime, godina starosti.

Komentari