DANI STRAVE U CINESTARU Ljubitelji horora došli su na svoje

Ljubitelji hororaca gledaju ih u svim prilikama, ali svaki pravi filmofil bar jednom na godinu pogleda dobar horor. A ima li boljeg razdoblja u godinu za gledati horor filmove od Noći vještica odnosno Halloweena? Taj dan, odnosno bolje rečeno noć, dugo godina se vezao uz Zapad, ponajviše Ameriku, ali posljednjih godina ima sve više svojih obožavatelja i u Hrvatskoj. Filmska horor lista je bogata pa će u CineStar kinima 30. i 31. listopada obilježiti Dani strave s posebnim filmski repertoarom.

Tako će posjetitelji moći pogledati pretpremijerno film „Duhovi tame“ , u kojem glavnu ulogu igra Keri Russell, mnogima dobro poznata po ulozi Felicity u istoimenoj seriji. U sklopu Dana strave prikazivat će se i reprizni horor filmovi za koje je cijena ulaznice snižena te iznosi 22 kune, a gledatelji mogu birati između filmova „Demoni“, „Zloćudno“ i „Crna kutija“. U sva tri filma strah od smrti, nadnaravne sile i šokantni preobrati bit će dovoljno dobar razlog da ih bez daha gledate do kraja.

A djeca će za Halloween u CineStaru moći dobiti gratis kokice, uvjet je samo da dođu maskirani po želji i da pogledaju najnoviju animaciju „100% vuk“. Akcija traje u razdoblju kada nema škole od 30. listopada do 3. studenoga. Film „100% vuk“ priča je o Freddyju, nasljedniku ponosne obiteljske loze vukodlaka u kojem su glasove likovima posudili Iva Jerković, Goran Navojec, Zoran Šprajc i mnogi drugi. Svi posjetitelji koji budu gledali neki od horror filmova imaju mogućnost kupiti ‘Strava meni’ po akcijskoj cijeni.


Komentari