DAN DRUŠTVENIH IGARA U DUBRAVI! Uz pomoć demonstratora uđite u čarobni svijet modernih igara na ploči

Foto: Pexels

Mjesni odbor “Ivan Mažuranić” poziva građane na 1. Dan Društvenih Igara u Dubravi!

“Drage susjede i susjedi, možda smo bili odsutni sa društvenih mreža, ali nismo spavali, dapače! Prvi put u Dubravi možete isprobati neke od najnovijih društvenih igara na ploči u prostorima mjesnog odbora, u subotu  25. lipnja, od 16 do 19 sati, potpuno besplatno, uz pomoć demonstratora. A za druge aktivnosti mjesnog odbora, pratite nadolazeće objave”, stoji u Facebook objavi službene stranice Mjesnog odbora ‘Ivan Mažuranić’, dijela gradske četvrti Donja Dubrava.

Također, na Facebook je organiziran događaj povodom toga dana.

“Uz pomoć dobrih ljudi iz Carta Magica game shopa, možete zaigrati hitove poput 7 Wonders, Azul, Catan, Ticket to Ride i još mnogo toga. Ne znate pravila? Bez brige, tu će biti demonstratori da vas uvedu u čarobni svijet modernih igara na ploči! Igre su pogodne za djecu od 14 godina na više”, naveli su u drugoj objavi.

Mjesni odbor objavio je i popis dostupnih igara koje možete pronaći ovdje, a objasnili su i kako neće sve biti dostavljene te su dodali: “Ako ima nešto što baš želite isprobati, javite nam u komentare tako da to sigurno donesemo”.


Komentari