CRO DANCE SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: U Arenu Zagreb stižu najveće zvijezde 90-ih, neka imena će vas iznenaditi!

Foto: Goran Mehkek, arhiva/CROPIX

‘Hrvatski dance devedesetih’ neki smatraju poslijeratnom paradom kiča, a neki, pak, nezaboravnim glazbeno-modnim pokretom. Ove potonje razveselit će vijest da najveće domaće zvijezde dancea devedesetih najavljuju veliki zajednički koncert u Areni Zagreb.

Na ovom nostalgičnom spektaklu nastupit će, među ostalima, Electro Team (s Katarinom Rautek), Denis&Denis, Ella, Sandi Cenov, Albina, Senna M, Tara ex. Karma, Battifiaca, I Bee, Mirjana ex. Mandi, Gracia, Šajeta, Emilija, Meri Andraković, Minea, Alka Vuica, Neno Belan, Colonia, Franka Batelić, Tony Cetinski i Vlatka Pokos.

Arenom Zagreb 9. veljače 2024. godine će se zaoriti najveći hitovi iz tog doba, kao što su ‘Nisi me bio vrijedan’, ‘Sunny day’, ‘Tek je 12 sati’, ‘Metak’…

Organizatori ističu da popis izvođača nije konačan te dodaju da će se na koncertu odati počast zvijezdama dancea devedesetih koji više nisu s nama, kao što su Dino Dvornik, Kasandra, Damir Mihanović Čubi, Oliver Dragojević i Massimo.

Foto: Promo

Projekt će, najavljuju organizatori, okupiti i veći broj imena poznatih televizijskih i radijskih voditelja koji će u ulogama MC-a najavljivati izvođače i osnaživati atmosferu u dvorani. Njih će pratiti poznati DJ-i zagrebačkih diskoteka na čije će glazbene ritmove uz izvođače na pozornici plesati velika plesna skupina pod koreografskom palicom Igora Barberića.

‘Predvorje dvorane postat će mali muzej memorabilija u kojem će se publika prisjetiti velikih popularnih projekata zabavne scene devedesetih’, poručuju organizatori. Redovna prodaja ulaznica kreće 21. lipnja 2023. godine.


Komentari