ČETIRI GODINE NAKON BRILJANTNOG NASTUPA! Vojko V vraća se u Zagreb, otkriven i naziv njegovog novog albuma

Foto: Julijan Labrović

U iščekivanju objave njegovog novog studijskog albuma, Vojko V konačno najavljuje samostalni koncert u Zagrebu. Nakon vrhunskog nastupa priređenog na ovogodišnjem Zagreb Beer Festu, Porinom nagrađeni reper 10. prosinca konačno stiže i na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture.

Posljednjih nekoliko mjeseci splitski reper postepeno otkriva novi studijski materijal. Nakon što je u travnju objavio pjesmu “TT-33” i u suradnji s Dinom Bluntom naciljao internetu ravno u čelo, svoju ljetnu verziju predstavio je u aktualnom singlu “Evo me opet” te nas doveo korak bliže drugom albumu, o kojem zasada znamo da će nositi naziv “Dvojko”.

Za Vojka V ovo će biti prvi samostalni nastup u Zagrebu nakon briljantnog koncerta koji je 2018. godine priredio u rasprodanom Domu sportova. Od tog momenta do danas, oblikovao se u vodeće regionalno hip-hop ime, čiji glazbeni životopis sadrži šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu, stotine koncerata diljem regije, a fraze iz njegovih pjesama udomaćile su se u svakodnevnom govoru svih generacija.

Vojko V ‘opet ide na pozornicu, jer opet mu treba pozornost‘ i 10. prosinca stiže u Tvornicu kulture, spreman prirediti još jedno energično koncertno iskustvo ispunjeno dobro znanim hitovima “Ne može“, “Pasta Italiana“, “Kako to” i novim pjesmama.

Ulaznice su do 10. listopada dostupne po promotivnoj cijeni od 60 kn, nakon čega će biti 70 kn te 90 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti putem platforme Core Event. Organizator događanja je yem.


Komentari