ČAGATI MOGU I NECIJEPLJENI! Močvara je pripremila još jednu odličnu svirku koju ne želite propustiti

Foto: Facebook Močvara

U veliko dvorište Močvare stiže još jedan odlična svirka – Darkwave koncert. U vrhunskoj glazbi možete uživati u četvrtak od 21 sat, a dvorište svoja vrata otvara u 20.

Ako se niste cijepili, bez brige, za ovaj koncert COVID PUTOVNICE nisu potrebne, a iz kluba javljaju i kako koncert nije sjedećeg tipa. Preporuča se da dođete ranije kako ne biste zakasnili jer će se zbog epidemioloških mjera voditi pisana evidencija posjetitelja.

Za dobru će glazbu biti zadužen zagrebački bend Neon Lies, kojeg organizatori opisuju kao “polusatnu darkwave/synthpunk grupnu terapiju uživo”, a posjetitelji će uživati i u slušaonici s kazeta hitova koji nikad neće postati hitovi.

Inače, Neon Lies je darkwave synth projekt Gorana Lautara koji će promovirati svoj treći LP album ”Loveless Adventures” objavljen na više evropskih postpunk/elektronskih lejblova (Black Verb, Cut Surface, Wave Tension Records, Cosmic Brood).

Foto: Močvara Facebook

Očekujte nesvakidašnje intenzivan i ogoljujući nastup, za ljubitelje začudnije elektronske muzike u rasponu od Suicide i Cabaret Voltaire, pa do novijeg darkwave-a u stilu Boy Harsher.

Goran Lautar je osnivač mnogih, sad već pomalo legendarnih garage punk bandova (The Babies, Welcomin’ Committee In Flames, Dykemann Family, Modern Delusion).


Komentari