BUVLJAK, KONCERTI, KARAOKE I CIRKUS: Nikad uzbudljivija nedjelja diljem Zagreba!

Foto: Facebook/Ilustracija

Rujan je tek počeo, a Zagreb vrvi festivalima i zanimljivim događanjima. Ako nema plan za ovu nedjelju, bez brige! U nastavku vam donosimo mali vodič kroz aktualne evente diljem Zagreba, a sigurni smo da će vas barem jedan od njih potaknuti da bacite đir po gradu.

Rewear Me Buvljak

Foto: Facebook

Od 16.00 sati možete posjetiti i kupiti nešto nesvakidašnje na Buvljaku u dvorištu Medike. Biti će izložena Vintage, second hand odjeća, umjetnine i rukotvorine, a tko su izlagači doznajte ovdje.

Zagreb Beer Fest

Foto: Facebook

U tijeku je i najveći open-air festival u Hrvatskoj posvećenog pivu i glazbi. Zagreb Beer Fest ove se godine nalazi na novoj lokaciji parku ispred Boćarskog doma, Obala dr. Savke Dabčević Kučar. Danas će koncert, s početkom u 17.15 sati održati Porto Morto, Kandžija & Gole Žene, Reper iz sobe. Festival će zatvoriti splitski sastav TBF. Ulaz je besplatan, a osim u glazbi, posjetitelji će moći uživati u više od 180 vrsta piva i gastro delicijama.

Green River Fest

Foto: Green River Fest

Vikend na Savi idealno je rješenje dok se polako opraštamo s ljetnim danima. Kod Hendrixovog mosta ove nedjelje, u sklopu Green River Festa u 17.30 sati očekuje vas “Zvučna kupka by Vasyl”. Stoga, ne propustite jedinstveno iskustvo meditacije i opuštanja uz specifičan zvuk drevnih instrumenata. Od 19 sati, svoje pjevačko znanje moći će pokazati svi zainteresirani jer se održavaju karaoke u organizaciji poznatog kluba Pračka.

Kulturan ulični festival

U svom trećem izdanju po zagrebačkim kvartovima i ovog rujna održava se Kulturan ulični festival. Ovogodišnji program je pažljivo posložen te nam dovodi renomirane umjetnice i umjetnike koji profesionalno već godinama izvode na ulici svoje male i velike predstave, koncerte, akrobacije i improvizacije. Ovog vikenda nalazi se na ulicama Sopota, a i u nedjelju su članovi udruge Cirkorama pripremili bogat program. U 18 sati posjetitelji će imati priliku gledati Duo Šmizlu, a nakon toga slijedi Kesten i Papaja. Za sam kraj nastupit će BeND koji će izvesti Jeboton.


Komentari