BOŽIĆNI PARTY KAKAV SE NIKAD NE VIĐA! Ovdje će vam pića i poslastice posluživati posebni konobari

Foto: Unsplash

Centar za kulturu i informacije Maksimir i ove blagdane organizira jedinstveni božićni party – robot party.

”Božićni robot party”  organizira se u suradnji s Laboratorijem za robotiku i inteligentne sustave upravljanje (LARICS) zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a održat će se u utorak 13. prosinca 2022. od 12 do 20 sati u velikoj dvorani Centra na adresi Švarcova 18.

Roboti će, baš kao i prošle godine, posluživati besplatne božićne kolače i tople napitke, a uz ugostiteljske sposobnosti pokazat će i svoj humanitarni karakter, budući da će se na partyju prikupljati sredstva za štićenike udruge Korablja Arka koja za cilj ima omogućiti otkrivanje darova osoba s intelektualnim teškoćama kroz njegovanje uzajamnih odnosa.

Odrasli posjetitelji će uživati u Džinovom kuhanom ginu, domaćem vrućem ginu, međimurskog proizvođača Blazar Tech iz Šenkovca, a najmlađe će dočekati topli čajevi. Roboti će posluživati PanPekove kolače.

Dok će posjetitelji uživati, robot Pepper će preuzimati narudžbu i predati ju kolegama robotima, koji će potom kolač posuti preljevom i posipom po izboru i dodati željeno piće.

Franka, Pepper, Scout i ostalo veselo robotsko društvo pokazat će sve svoje vještine pa tako sve posjetitelje očekuju i radionice na kojima će otkriti kako se robotske ruke snalaze u branju jagoda i paprika i kako roboti komuniciraju s biljkama. Gosti će moći uživati i u vožnjama letjelicama kroz božićni labirint, a past će i fotografiranje s robotom Djedom Božićnjakom.


Komentari