Bosanski lonac u Studiju Smijeha: Evo što se sve nalazi na programu za ovaj tjedan

Ovaj tjedan Studio Smijeha pripremio je bosanski lonac, u prenesenom, scenskom, a možda i u doslovnom značenju, ako ga kuharska ekipa studija, ‘Priče jedne kuhače’, skuha. Red cirkusa, red stranih komičara, red glazbenog stand up-a i red dobrog starog bosanskog humora.

Tjedan počinje u revijalnom tonu s ‘I hate Mondays stand up večeri otvorenog mikrofona’. Ulaz je kao i uvijek  slobodan, a hrabriše koji misle da imaju dobar originali tekst, slobodno se mogu prijaviti.

U utorak (7.5.) u goste dolaze dvije strane komičarke u show ‘Stand up in English – April Macie & Allison Weber (USA)’. Ove Amerikanke nastupaju po svijetu, a na karti su uspjele pronaći i Hrvatsku pa nam s vremena na vrijeme svrate na nastup.

‘F kao Franto! – Romano Dautanac One Man Circus Show’ cirkuska je atrakcija koja će se održati u srijedu (8.5.), a riječ je o showu u kojoj izvođač igra 28 karaktera povezanih u 28 skečeva. Džuboks tematski stand up & music show je novi tematsko muzički stand up (9.5.), a nastupaju: Tin Sedlar, Marina Orsag, Goran Vinčić, Igor Drljo i Tihomir Paravina.

Vikend počinje s ‘Ladies night (BiH/Hr) – tematski stand up show’ (petak, 10.5.) je show na koji dolaze i žene i muškarci – žene da se smiju, muškarci da se educiraju. Nasmijte se do suza ženskim temama te muško ženskim odnosima iz ženskog gledišta.

Ako je Bosna i Hercegovina po nečemu poznata onda je po humoru. Teško vam je, svakodnevica vas melje, obratite se Bosancu ili Hercegovcu kojeg poznajete i oraspoložit će vas. U stand up predstavi ‘Bosanski lonac’ ih je čak četvero. Tri muškarca i dama. U subotu (11.5.) nasmijavaju: Igor Drljo, Marko Dejanović, Miranda Lončar i Admir Adi Šećkanović.

Sve predstave počinju u 20:30 sati.


Komentari