BESPLATAN ULAZ: Požurite jer je broj ulaznica ograničen, a ovo ne želite propustiti!

Ilustracija

Prvo izdanje Filmskih večeri u Močvari u ovoj godini održat će se u utorak, 23. veljače, s programom koji se bavi ‘pitanjem svih pitanja’ – Kako razgovarati s mamom?

“Kroz tri moćna, duhovita i inspirativna neprofesijska filma pokušat ćemo otkriti koje su najbolje tehnike suočavanja s osobom koja nam je nevjerojatno slična, htjeli mi to priznati ili ne”, ističe se u najavi.

Dalija Dozet u svom Green DCP nagradom festivala 25 FPS ovjenčanom film-eseju “Kako razgovarati s mamom” odlazi u Šangaj kako bi sa svojom majkom podijelila zajedničku tugu i otkrila novi jezik intimnosti.

Sara Pavleković Preis pak svoju majku snima u njihovom domu te na poslu, a sveti gral komunikacije uporno im izmiče u urnebesnom “Ali, ja ne znam drugačije”, napominje se.

Student filmske režije David Gašo u svojoj autobiografskoj filmskoj vježbi “Laci bježi u Mađarsku” ni ne pokušava komunicirati sa svojim bližnjima već umjesto toga planira spektakularan bijeg kao “možda najsuvisliji način za razgovor s mamom.”

Troje autora bit će gosti u Močvari, a nakon projekcija sudjelovat će u razgovoru koji će moderirati Višnja Vukašinović. Ulaz je besplatan, no broj besplatnih ulaznica je ograničen.

Komentari