ART FAIR NESVRSTANI: Lauba ponovno ugošćuje najuspješnije umjetnike današnjice

Foto: Promo

Ovogodišnje izdanje Art Faira Nesvrstani održati će se od 1. do 4. lipnja u Laubi. Riječ je o najvažnijem sajmu umjetnina u Hrvatskoj, gdje će se izlagati umjetnički radovi 14 galerija i 18 samostalnih izlagača.

AQUAFEST NA ARHEOLOŠKOM NALAZIŠTU: Varaždinskim Toplicama zavladat će rimski vojnici, nimfe, božice i bogovi

Lauba – kuća za umjetnost i ljude šestu godinu zaredom ugostiti će ovaj sajam i posjetiteljima pripremiti mnoštvo Lauba umjetnina, ali i prigodan program. Biti će glazbe uživo, kasnovečernjih DJ setova i ostalog, popratnog sadržaja.

Pomno odabrane galerije i samostalni izlagači ponudit će najkvalitetnije radove iz vlastitih zbirki među kojima se mogu naći domaća i strana djela modernih i suvremenih umjetnika. Radovi raznih formata, medija i tehnika te široke tematike zadovoljit će i najistančaniji ukus.

Art Fair Nesvrstani najbolji je događaj za sve one kojima idealan provod uključuje druženje, umjetnosti i glazbu, a neizostavan je događaj za one koji su u potrazi za kvalitetnim djelom koje bi uklopili u zbirku ili izložili u vlastitom domu.

Sajam je i svojevrstan rezime najuspješnijih imena na aktualnom tržištu umjetnina. Među ovogodišnjim izlagačima naći će se AAC International i Holon iz Austrije, Galerija Kibla i Galerija Y iz Slovenije, Contemporary Bosnia iz Sarajeva te najbolje domaće galerije poput Galeija Poola, Kolekcionart, Galerija Zen, Kranjčar, Barijera, Beck, Galerija S iz Koprivnice i Galerija Žitnjak.


Komentari