Arena Zagreb će ‘gorjeti’: Sprema se spektakl za sve ljubitelje domoljubne glazbe

Fotografija s koncerta 'Progledaj srcem' (Foto: Damir Krajac/ CROPIX)

Prava glazbena poslastica stiže početkom godine za sve ljubitelje domoljubne glazbe. Naime, u Areni Zagreb će se 13. siječnja 2024. održati veliki koncert pod nazivom ‘Domu mom’ u organizaciji Laudato TV-a.

Poznato je kako će od izvođača nastupiti Mate Bulić, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Dražen Zečić, Meri Cetinić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko i Marko Škugor.

Spektakl u metropoli: Zagrepčani će moći uživati u veselim bojama i zvucima koji pozivaju na ples

Svoj su nastup potvrdili i Zaprešićki Boysi, kvartet Gubec i Rajko Suhodolčan, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Vokalisti trogirske katedrale, a kako najavljuju organizatori bit će tu još dobro znanih imena.

‘Večer prepuna emocija i zahvalnosti’

“Na koncertu će izvođači pjevati domoljubne pjesme i pjesme svoga kraja, od hrvatskog sjevera i juga do hrvatskog istoka i zapada. Posjetitelje očekuju poznate pjesme, nezaboravni dueti, večer prepuna emocija, ponosa i zahvalnosti”, navode organizatori dodajući kako je glazbeni producent koncerta Ante Gelo, a redatelj Ivan Miladinov.

Fotografija s koncerta ‘Progledaj srcem’ (Foto: Damir Krajac/ CROPIX)

Laudato TV je do sada bio organizator koncerata ‘Progledaj srcem’ kojim su promovirali suvremenu duhovnu glazbu, a najavljenim koncertom žele potaknuti i mlade autore na bavljenje domoljubnom tematikom i ljubavi prema svom podrijetlu, narječju i kraju.

“Vjerujemo da se i na ovaj način, ljubavlju prema domaćoj riječi i glazbi, može ohrabriti obitelji i mlade da ostaju živjeti i raditi u Hrvatskoj. Uz večer dobre glazbe, jedini cilj ovog koncerta je promicati zajedništvo i jedinstvo hrvatskog naroda koje se živjelo velikih datuma u hrvatskoj povijesti, ali i nedavno kada su Vatreni osvojili medalje na velikim prvenstvima”, poručila je izvršna producentica koncerta ‘Domu mom’ Ksenija Abramović.

Pravo koje mogu ostvariti samo Zagrepčani: Potpuno je besplatno, a otkrit će vam sve tajne grada

Ulaznice za koncert mogu nabaviti u sustavu Eventim i Galerijama Laudato, a organizatori napominju kako se kupnjom ulaznica pomaže organizacija koncerta i rad obiteljske televizije Laudato TV.


Komentari