Andrea Andrassy se pohvalila fotografijom s krstitki! ‘Sad ide s**tstorm o kratkoj haljini…’, ‘Teta za crkvu midi ili ‘do gležnja’ haljina!’

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Kolumnistica, spisateljica i influencerica Andrea Andrassy pohvalila se fotografijom s krstitki, na kojoj je pozirala sa svojim nećakom, no očekivano, reakcije su krenule u drugom smjeru!

Andrea Andrassy jedna je od onih osoba koja je i inače oduševljena ‘malim bebačima’, pa će vjerojatno bez problema ‘okinuti’ fotku sa bilo kojim slatkim ‘bebačem’ koji joj dođe pod ruke.

Tako je i danas oduševljeno stala pred oltar, okinula fotku, a onda su krenuli komentari Facebook prijatelja i to zbog haljine, naravno.

“Čestitam.
No, teta za u crkvu midi ili “do gležnja” haljinu.
Preporučujem. Ipak samo, preporučujem. Odlučit će Teta”, “Jao sad kad te napadnu za kratku haljinu   di si ju kupila btw”, “Sad ide shitstorm o kratkoj haljini. Portali rokaju tekst “Andrea Andrassy na krštenju nećaka. Pratitelji joj zamjerili OVO”

Očekivano, Andrea je prihvatila zezanciju i počela odgovarati pratiteljima, našalivši se kako je riječ o haljini veličine L.

Kakav god nečiji sud o dužini haljine bio, mora se priznati da joj maleni slavljenik baš super pristaje!


Komentari