AKTIVNO TRAŽITE POSAO? Evo pregleda slobodnih radnih mjesta

Image by fancycrave1 on Pixabay

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Izvor osiguranje d.d., društvo čija je vizija poslovanja usmjerena prema specijalizaciji i inovacijama u području zdravstvenog osiguranja, traži analitičnu i pedantnu osobu s minimalno godinu dana iskustva u rada s Google AdWordsima. Traži se Digital Marketing Specialist (m/ž) za ured u Zagrebu. Glavna poslovna zadaća predstavlja osmišljavanje i postavljanje Google Ads kampanja, kao i kontinuiran rad na web stranicama, u svrsi unaprjeđenja sadržaja i konverzija. Provjetite uvjete ovog poslodavca i na vrijeme se prijavite.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o., jedno od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata, zapošljava prevoditelja/prevoditeljicu na njemački jezik, za ured u Zagrebu.
Ukoliko raspolažete odličnim znanjem njemačkog jezika u govoru i pismu, zasigurno ćete u ovom društvu naći idealno okruženje za daljnji razvoj svojih potencijala. Detalje potražite na linku.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji, zapošljava vozača (m/ž) u Zagrebu. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, vozačka dozvola C kategorije, odgovornost i savjesnost, a posjedovanje digitalne kartice vozača poželjno je. Očekuje vas preuzimanje robe u skladištu i prijevoz prema zadanim linijama. Kliknite na brzu prijavu i prijavite se.


Tvrtka Möbel Land d.o.o. otvara poslovnicu s njemačkim brandom za kompletno uređenje i opremanje doma na hrvatskom tržištu i traži više djelatnika na poziciji: monter/ka kuhinja i namještaja za rad u bližoj okolini Zagreba. Ukoliko imate trogodišnje iskustvo, samostalni ste u radu i smatrate se odgovornim, prijavite se do 17.03.

Tvrtka ZIEGLER proizvođač je vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina. Trenutno proširuje svoj tim u Zagrebu i zapošljava na tri pozicije: projektant – konstruktor (m/ž), električar (m/ž) i bravar (m/ž). Provjerite željeni natječaj i aplicirajte na vrijeme.

Welmax premium d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za rad u Zagrebu te za terenski rad (putovanje od 3 dana) po cijeloj Hrvatskoj. Glavna poslovna zadaća koja vas očekuje predstavlja aktivnu prodaju artikala postojećim i novim kupcima te terenski rad utorkom, četvrtkom i petkom. Očekuju vas plaća od 5 000 kn (fiksni dio) te vrlo atraktivni bonusi. Prijavite se.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1 000 klijenata i ima 12 000 djelatnika, trenutno zapošljava u Zagrebu. Traži se Marketing Specialist for Adriatics region, Slovenian market (m/ž). Za ovaj posao trebate završen fakutet iz područja marketinga i menadžmenta (i srodnih fakulteta), minimalno dvogodišnje iskustvo u području marketinga, analitičke vještine, izraženu fokusiranost na poželjni target i znanje engleskog jezika. Ne oklijevajte s prijavom.

Tifon je tvrtka u kojoj se vjeruje u četiri temeljne vrijednosti: ljude, kupce, preuzimanje odgovornosti, prilagodljivost. Ukoliko dijelite ove vrijednosti, prijavite se na oglas za radno mjesto gastro prodavača/prodavača (m/ž), za rad u Zagrebu (Jankomir i Zagreb – istok) te u Samoboru. Očekuje vas prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta. Klik na prijavu.

American Embassy zapošljava djelatnika za radno mjesto: Chauffeur (m/f), u Zagrebu. Vi ste traženi kandidat ukoliko imate završenu srednju školu, znate engleski jezik, imate vozačku dozvolu B i C kategorije te vas krasi trogodišnje iskustvo. Buzin je lokacija na kojoj biste željeli raditi? Ne oklijevajte, prijavite se.

Cenosco Croatia d.o.o., softverska kompanija, zapošljava na širokoj lepezi poslova u Zagrebu. Traže se djelatnici za pozicije: WordPress Developer (m/f), Web Application Developer (m/f) te brojne druge. Koje? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr

Komentari

loading...
-->