Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

Pixabay

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Cenosco Croatia d.o.o., softverska kompanija, zapošljava na širokoj lepezi poslova u Zagrebu. Traže se djelatnici za pozicije: WordPress Developer (m/f), Web Application Developer (m/f) te brojne druge. Koje? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Fina, vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava referenta za operativne poslove registra (m/ž) u Zagrebu. Opis posla uključuje zaprimanje, provjeru i unos podataka iz dokumentacije za otvaranje, zatvaranje i promjene na računima.  Ako imate VŠSS/bacc. iz ekonomskog ili pravnog smjera, krasi vas 8 mjeseci radnog iskustva te razvijene komunikacijske vještine, ovo je možda prava poslovna prilika za vas. Provjerite detalje na linku.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži idealne kandidate za: METRO’s International Management Programme (m/f) u Zagrebu. Završili ste svoj master studij i gladni ste prvih poslovnih izazova? Ako ste orijentirani na krajnji rezultat, a otvoreni ste za brojne promjene, snažan ste komunikator i imate utjecaj na ljude oko sebe, ovo je prilika koju ne biste trebali propustiti. Svi zainteresirani mogu se prijaviti klikom na link.

PlanRadar GmbH zapošljava na tri radne pozicije u Zagrebu. Acquisition Specialist (m/f), Sales Consultant (m/f) i Country Manager (m/f), ponuđena su radna mjesta koja vas mogu zaintrigirati. Poslodavac je globalna kompanija s klijentima iz čak 31 zemlje. Za svoju podružnicu u Zagrebu proširuju tim, a sve ponuđene pozicije i uvjete prijave možete provjeriti na linku.

Golden Rose d.o.o zapošljava Key Account Managera (m/ž) u Zagrebu i na području Hrvatske. Osnovna zadaća na ovom poslu uključuje razvijanje poslovnih odnosa s ključnim kupcima, s ciljem ostvarivanja planiranog prometa. Ako ste postigli VSS ekonomskog smjera, kao i trogodišnje iskustvo u poslovima prodaje, a izvrsno se koristite MS Office paketom, ovo je prilika krojena za vas. Prijavite se.

PLIVA Hrvatska d.o.o., vodeća farmaceutska kompanija, dodatno proširuje svoj uspješni tim i zapošljava višeg IT specijalista za laboratorijske sustave (m/ž) i vodećeg istraživača primarnog pakiranja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a očekuje vas iznimno poticajna okolina, gdje se svaki pojedini djelatnik jednako cijeni te mu se nudi razvoj uz najsuvremeniju tehnologiju. Prijave su na linku.

Unlimited Croatia zapošljava specijalista za incoming u turističkoj agenciji (m/ž), u Zagrebu. Osnovne zadaće na ovom poslu uključuju izradu programa i ponuda za incoming individualna i grupna putovanja, stalnu komunikaciju s domaćim i stranim partnerima i dobavljačima. Poželjna je velika želja za učenjem i usavršavanjem u poslovima turističke agencije. Prijavite se jednostavnim klikom na link.  

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) u Zagrebu (na Kajzerici). Posao obuhvaća prezentaciju robe kupcima, provođenje prodajnog razgovora uz prodajno savjetovanje. Možete očekivati i brojne edukacije i poticajno radno okruženje. Svi potrebni detalji oko prijave su na linku.

Mlinar d.d., zapošljava prodavača (m/ž), čistača u proizvodnom pogonu (m/ž) te radnika u hladnjači (m/ž).  Želite li biti dio tima vodeće kompanije u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji? Ne propustite kliknuti. Sretno s prijavama.

Energo-Tehna d.o.o. ima četiri raspisana natječaja za rad u Sesvetskom Kraljevcu (m/ž). Zavarivač (m/ž), cjevar (m/ž), tek su dvije pozicije koje vam predstavljamo. Provjerite sve pozicije na linku, odlučite se za pravi izbor, unaprijedite svoj CV i prijavite se!

Kompletnu ponudu poslova za grad Zagreb potražite na linku, pronađite posao ‘krojen po vašoj mjeri’ i prijavite se na vrijeme.

Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr


Komentari