Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Alumil Zagreb d.o.o. traži računovođu (m/ž) za ured u Zagrebu. Ako odlično radite u Wordu i Excelu te u računovodstvenom programu, a imate godinu dana radnog iskustva i voljni ste poslovno putovati u Srbiju, BiH i Grčku, zasigurno ste baš vi idealni kandidat za ovu poziciju. Kliknite na brzu prijavu i aplicirajte.

Pevec zapošljava direktora sektora za ekspanziju, izgradnju i održavanje (m/ž) u Zagrebu. Traži se magistar struke (poželjno građevinskog ili srodnog smjera) s petogodišnjim iskustvom, koji projektnu dokumentaciju i zakone iščitava s lakoćom. Provjerite sve detalje u oglasu i prijavite se na vrijeme.

Geze d.o.o. traži servisnog tehničara (m/ž) za područje cijele Hrvatske. Ugradnja, popravak i održavanje automatskih vrata i sustava za odimljavanje, kao i akvizicija novih poslovnih suradnji, sve vas to očekuje prijavite li se na ovaj natječaj. Više detalja provjerite na linku i na vrijeme se prijavite.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., regionalna hrvatska kompanija koja posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji te BiH, Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji, dodatno zapošljava za klijenta. Traži se djelatnik za poziciju: Talent acquisition recruiter (m/ž) za rad u Zagrebu. Ako imate trogodišnje iskustvo u HR domeni, a prvostupnik ste fakulteta koji je mjerodavan za područje ljudskih resursa, prijavite se klikom na link.    

Infoart d.o.o., jedna od vodećih regionalnih IT tvrtki s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju, razvoju, implementaciji i održavanju složenih poslovnih rješenja, zapošljava HR konzultanta za aplikacije (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu vas očekuje podrška za HR aplikacije implementirane kod korisnika, s naglaskom na module za kadrovsku evidenciju, evidenciju prisustva, obračun plaća, self-service portal. Ako imate jednogodišnje iskustvo iz navedenog ili srodnog područja, a poznajete zakonske propise i regulative iz područja obračuna plaća i radnog prava, provjerite ostatak uvjeta i prijavite se.

Grawe zapošljava programera u Odjelu informatike (m/ž), u Zagrebu. Na ovom poslu ćete razvijati inovativna i održiva softverska rješenja aplikacija za osiguranje pomoću Visual Studio 2017 i .NET Framework (C#/). Također, brinut ćete  i dalje razvijati postojeći korisnički softver, web-aplikacije i servisnu infrastrukturu. Rad na neodređeno vrijeme, stabilnost velikog poduzeća, poticajna radna atmosfera, sve vas to čeka. Prijavite se.

Ljekarne Vaše zdravlje zapošljavaju na dvije pozicije u Zagrebu i Dugom Selu. Farmaceutski tehničar (m/ž) i magistar farmacije (m/ž) raspoloživa su radna mjesta za prijavu. Poslodavac je moderna ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti ljekarnika, stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem. Više od 140 zaposlenih zdravstvenih stručnjaka svakodnevno vodi brigu o opskrbi te nudi savjete o ispravnoj i sigurnoj primjeni lijekova, medicinskih proizvoda, dermokozmetike, dodataka prehrani, homeopatskih lijekova te ostalih proizvoda za njegu i očuvanje zdravlja. Želite li biti dio ovog dinamičnog tima? Prijavite se.

Tehnomont d.o.o., prestižna tvrtka za izvedbi strojarskih i instalaterskih radova, ima četiri raspisane pozicije u Zagrebu. Monter centralnog grijanja (m/ž), monter vodovoda (m/ž), voditelj kalkulacija (m/ž) i voditelj gradilišta (m/ž), raspoloživi su natječaji na koje se možete prijaviti do 13.03. Provjerite sve detalje u oglasima.

Cenosco Croatia d.o.o., softverska kompanija, zapošljava na širokoj lepezi poslova u Zagrebu. Traže se djelatnici za pozicije: WordPress Developer (m/f), Web Application Developer (m/f) te brojne druge. Koje? Provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Rox d.o.o. proširuje tim na pet pozicija! Asistent uprave/tajnik (m/ž), kuharica (m/ž), asistent u prodaji (m/ž), samo su dio poslovne ponude u Zagrebu. Kompletnu ponudu provjerite na linku i na vrijeme se odvažite za nove poslovne izazove.

Preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb provjerite na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i sretno s prijavama!

Vaš posao.hr

Komentari