Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

Pixabay

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

posao.hr (za klijenta) zapošljava specijalista nabave namještaja (m/ž) u bližoj okolici Zagreba. Klijent je renomirana tvrtka koja otvara poslovnicu za kompletno uređenje i opremanje doma. Riječ je o novom njemačkom brendu na hrvatskom tržištu. Ako imate najmanje srednju stručnu spremu, tri godine iskustva, samostalni ste u radu i imate osnovno znanje na računalu, možda je ovo prilika za vas. Očekuje vas dinamična i produktivna okolina, pa ne oklijevajte s klikom na link.

Trade Air d.o.o. traži člana kabinske posade zrakoplova (m/ž) za školovanje. Imate li navršenih 18 godina? Završili ste srednju školu i imate hrvatsko državljanstvo? Ako uz sve navedeno aktivno koristite engleski jezik (poželjno i drugi strani jezik), imate dobro zdravstveno stanje i spremni ste na duža odsustva s mjesta prebivališta, vas se traži. Mjesto školovanja: Velika Gorica. Provjerite detalje i prijavite se.

Adecco Grupa, za  klijenta – uglednu internacionalnu kompaniju Assist Digital, traži komunikativne, ugodne i motivirane osobe za poziciju:  specijalist korisničke podrške na njemačkom i engleskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a osoba željna rada na ovoj poziciji treba samo zaželjeti aktivno koristiti i učvrstiti znanje njemačkog jezika. S obzirom na to da se radi o prvoj fazi razvoja kompanije, otvorena je realna mogućnost napredovanja na više pozicije, s porastom broja zaposlenika. Što čekate? Klik na prijavu.

Major Internacional d.o.o. za područje grada Zagreba zapošljava djelatnika na radnom mjestu: bookmaker – specijalist za kreiranje i analize tečajeva (m/ž). Osoba idealna za ovu poziciju treba biti analitična, aktivno upućena u sportska događanja te spretna u korištenju računalnih alata. Prednost imaju poznavatelji statističko – matematičke analize, kandidati fakultetski obrazovani iz područja prirodoslovnih i matematičkih znanosti. Više informacija doznajte na linku i pravovremeno se prijavite.

Fina zapošljava specijalista za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž) u Zagrebu. Odabranog kandidata/kinju za ovo radno mjesto očekuje sudjelovanje u definiranju, predlaganju i unaprjeđenju poslovnih procesa. Ako ste stekli minimalno preddiplomsko zvanje iz tehničkog, prirodnog ili društvenog smjera, a krasi vas petogodišnje iskustvo i znate engleski jezik te se napredno služite računalom (Word, Excel, Powerpoint, baze podataka, osnove komunikacije i interneta), prijavite se.

August Research d.o.o. zapošljava djelatnika za poziciju: Experienced Clinical Research Associate (CRA) u Zagrebu. Ako ste fakultetski obrazovani u području medicine, farmacije, biologije, a spremni ste da na kotačima provedete 60-70% svog radnog vremena te ste odlično organizirani i fluentni u govoru engleskog jezika, vi ste vjerojatno idealni kandidat/kinja za ovu poziciju. Provjerite još detalja na linku i prijavite se do 15.02. Sretno.

LPP Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji: Visual Merchandiser (m/ž) za rad u Zagrebu. Ako volite modu i brendove poput RESERVED, MOHITO, CROPP, SINSAY, na pravom ste putu da radite posao koji volite. Kliknite na link koji vas vodi do raspoložive pozicije, provjerite odgovara li vašim kompetencijama te se prijavite na vrijeme.

Tvrtka Brodometalurgija d.o.o. Split, jedan od najvećih trgovaca tehničkim robama (građevinski materijali, metalurgija, metaloprerada,…), trenutno zapošljava voditelja tehničke podrške/Product managera (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu možete očekivati sistematsko praćenje konkurencije, obradu projektantskih kuća, rad s projektantima na izradi rješenja linijske odvodnje u projektima te brojne druge zadaće po nalogu poslodavca. Kliknite na link za više info. i prijavite se do 18.02.

Kubak Stil d.o.o. zapošljava prodavača u trgovini odjećom (m/ž). Mjesto rada je: Zagreb, točnije shopping centar ‘City Centar One West’. Volite modu i prezentiranje modnih noviteta ne predstavlja vam problem? Ako uz sve to pazite na detalje – dekoraciju, isticanje cijena/deklaracija i promo aktivnosti, vi ste idealan kandidat/kinja za ovu radnu poziciju. Prijavite se brzom prijavom.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. imaju sedam raspisanih natječaja u Zagrebu. Vozač /(m/ž), pekar (m/ž), radnik u Premium Store-u (m/ž) predstavljaju tek mali dio poslovne ponude ovog poslodavca. Odaberite poziciju za koju ste najkompetentniji i aplicirajte do 15.02.

Kompletnu ponudu poslova za grad Zagreb potražite na linku, pronađite posao ‘krojen po vašoj mjeri’ i prijavite se na vrijeme.

Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr


Komentari