Ako aktivno tražite posao, evo ponude poslova koja bi vam mogla biti zanimljiva

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Tifon traži novog člana tima za radno mjesto: specijalist u riznici (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a od poslova vas očekuje knjiženje dnevnih izvoda banaka, izvršavanje dnevnih plaćanja u domaćoj i stranoj valuti, praćenje likvidnosti i novčani tijek. Ako imate minimalno dvogodišnje iskustvo, SSS (ili više), znate engleski jezik i dobro se služite MS Office alatima, prijavite se.

McDonald’s zapošljava Voditelja/icu odnosa s gostima u Zagrebu. Traži se motivirana i komunikativna osoba koja razumije da je gost uvijek na prvom mjestu te koja s lakoćom ostvaruje kontakte. Očekuju vas dinamično radno okruženje, brojne edukacije, rad u timu i stimulativna primanja. Nema razloga da ovu priliku propustite. Stoga, klik na link.

Cuspis d.o.o., softverska tvrtka osnovana 2005. godine, koja kontinuirano unapređuje postojeća programska rješenja te kreira nove inovativne proizvode, dodatno zapošljava i traži djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž). Nudi vam se rad  u stabilnom poduzeću u mladom timu, izazovna radna okolina, službeni smartphone i laptop te pregršt mogućnosti za profesionalnim rastom. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti brzom prijavom.

Draco d.o.o. firma je dobrih i poštenih ljudi! Broji 20 uspješnih godina djelovanja postavljajući standarde za hidroizolacijske sustave, razvijajući nove tehnologije i proizvode s naglaskom na kontrolu kvalitete i brigu o okolišu. Trenutno proširuje svoj tim u Zagrebu. Traži se Consultant Engineer/inženjer konzultant (m/ž). Provjerite željeni natječaj i prijavite se, najkasnije do 26.04.


FINA gotovinski servisi d.o.o. najveća je tvrtka u Republici Hrvatskoj specijalizirana za poslovanje s gotovim novcem i ostalim vrijednostima. Poželjan je poslodavac i već četvrtu godinu za redom dobitnik certifikata Poslodavac Partner. Trenutno zapošljava više od 700 djelatnika, a za pojačanje tima traži dva djelatnika u Zagrebu na pozicijama: zaštitar za poslove prijevoza i osiguranja novca (m/ž) i osoba za zaštitarske poslove  (m/ž). Prijave traju do  21.04. Više na linku.

Major Internacional d.o.o. zapošljava operatera u casinu/konobara (m/ž), za rad u Zagrebu. Nudi vam se ugodna i prijateljska radna okolina u skladu s međunarodnim standardima, stalna edukacija, plaćeni prijevoz, bonusi…Ukoliko imate SSS, vješti se u uporabi engleskog jezika, a odlično ‘baratate’ i na računalu te vas krasi izrazita komunikativnost, prijavite se brzom prijavom.

KUEHNE & NAGEL d.o.o. traži viličarista/visokoregalnog viličarista za rad u skladištu i odjelu logistike (m/ž). Traže se ozbiljne, odgovorne i spretne osobe s razvijenim radnim navikama i motivacijom za izvršavanje dnevnih skladišnih aktivnosti, a u cilju zadovoljenja potreba poslovanja. Brza prijava vaš je idući korak ukoliko ste se odlučili za ovaj posao… Sretno!

Maxmar grupa d.o.o. ima 10 raspisanih natječaja za rad u mjestu Klinča Sela te na području cijele RH. Referent za ponude i kalkulacije (m/ž), inženjer građevine – niskogradnja (m/ž), građevinski radnik (m/ž) tek su tri pozicije koje su vam na raspolaganju za dodatno pregledanje uvjeta te samu prijavu. Provjerite kompletnu ponudu poslova na linku i aplicirajte na vrijeme – zaključno s 09.04.

Pepco, za poslovnicu u West Gate-u zapošljava blagajnika – prodavača (m/ž). Osigurava vam se siguran posao, prilika za profesionalni razvoj, prijateljska kultura poslovanja te popust za djelatnike. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, onda ovu priliku nemojte propustiti. Prijavite se.

Pro zastupanje d.o.o. zapošljava voditelja ponude osiguranja (m/ž) i vodećeg kreditnog specijalista (m/ž). Pro zastupanje agencija je koja zastupa 15 vodećih osiguravatelja, s ciljem pronalaska najboljeg osiguranja za klijente: pravne i fizičke osobe. Djelatnici ove tvrtke klijentu mogu ponuditi i atraktivnu uslugu rješavanja najboljih kredita iz ponude hrvatskih banaka te drugih štedno-ulagačkih proizvoda. Vjerujemo da smo vas dovoljno zainteresirali da ove poslovne ponude ‘škicnete’ te aplicirate na željeni natječaj. Preostaje vam samo klik!

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr

Komentari

loading...