Adria Business Network: O turizmu u ‘novo’ doba govoriti će vlasnik Bluesun Hotels & Resorts

foto:FDA

Adria Business Network #12 u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agencyi Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa održat će se 17.11.2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb.

U prvom dijelu eventa gost je Jako Andabak, vlasnik najvećeg hotelskog lanca u Srednjoj Dalmaciji Bluesun Hotels & Resorts koji čini 11 hotela, 4 turistička naselja i 1 kamp gdje kombinira dugogodišnja iskustva i turističke tradicije Brela, Tučepi, Bola, Supetra i Starigrada Paklenice pružajući inovativnost, novu tehnologiju i implementaciju međunarodnih standarda.

foto:FDA

Njegov profesionalni put obilježila je učinkovitost, odlučnost i jasnoća u donošenju odluka koje su uvijek temeljene na znanju, inovativnosti i zdravoj dozi rizika. Istovremeno, uz izuzetno odgovoran posao, bavio se znanstvenim radom i osvajao nagrade za brojne inovacije.

Svojim poslovnim putem pokazuje da je on taj koji vodeći se nepogrešivom intuicijom i iznimnim životnim i poslovnim iskustvom –  stvara nove standarde u poduzetništvu.

U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch.

Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

foto:FDA

Svi sudionici dobit će primjerak magazina PLACE2GO, a tri sretna dobitnika kroz nagradnu igru imat će priliku osvojiti tri vrijedne nagrade: godišnju pretplatu na magazin PLACE2GO, travel paket London i travel paket Pariz.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka.


Komentari