35. DANI PIVA U KARLOVCU: Bit će organiziran prijevoz iz Zagreba i drugih gradova!

Dani piva (Foto: Press)

Uz izvrstan glazbeni program s brojnim poznatim domaćim glazbenicima, 35. Dani piva pripremaju raznovrsnu gastro ponudu uz vrhunsko pivo, brojne turističke zanimljivosti i atrakciju podizanja balonom na vrući zrak.

Uz sve to, Dani piva nastavljaju biti društveno odgovorna manifestacija pazeći na smanjenje ekološkog otiska i odgovornu konzumaciju. Dani piva već dugo nisu samo dobra glazba i pivo, već festival raznolikog i bogatog sadržaja koji Karlovac i njegovi ljubazni domaćini nude gostima na jedinstvenoj lokaciji održavanja, a sve to s lakoćom postavlja Karlovac na kartu festivalske i turističke ponude Hrvatske koja uz lokalno stanovništvo privlači i brojne posjetitelje i turiste.

Dani piva (Foto: Press)

Svake godine pripremaju se neke nove atrakcije i sadržaji pa se tako uz tridesetak ugostitelja i trgovaca na karlovačkoj promenadi, ove godine postavlja i restoran s tristotinjak sjedećih mjesta u neposrednoj blizini pozornice na kojoj se odvija glavni program.

Dani piva poznati su i po svom društveno odgovornom djelovanju, vodi se briga o očuvanju okoliša i odgovornom konzumiranju alkohola. I ove godine planira se podjela narukvica Ja sam 18+ punoljetnim posjetiteljima koje pomažu konobarima da ne toče alkohol maloljetnicima, a pivo će se tijekom pet festivalskih dana točiti u reciklirajuće čaše koje će se ponovno prikupljati za recikliranje.

Dani piva Karlovac (Foto: Press)

Dan otvorenih vrata

U duhu odgovornog konzumiranja alkohola, organizatori su se i ove godine pobrinuli za prijevoz iz Zagreba i okolnih gradova do Karlovca u dane vikenda, od 26. do 28. kolovoza. Sa zagrebačkog Glavnog kolodvora vozit će vlak do stanice Karlovac Centar s polaskom u 17:40 sati i povratkom s istog mjesta u ponoć, uz simboličnu cijenu povratne karte od 10 kuna.

Za stanovnike Duge Rese, Ozlja, Ogulina i Slunja osiguran je besplatan autobusni prijevoz do centra Karlovca s polaskom u 19 sati, uz zaustavljanje na stanicama, i povratkom u ponoć iz Karlovca. I vlak i autobusi bit će obilježeni oznakama 35. Dana piva Karlovac pa će ih se moći lako prepoznati. Za sve one koji se ipak odluče na dolazak automobilom, osiguran je besplatan parking kod ŠRC Korana i besplatni prijevoz do centra grada, kako bi se smanjile prometne gužve i podigla sigurnost kretanja u gradu za vrijeme trajanja festivalskih aktivnosti.

Dani piva Karlovac (Foto: Press)

Za sve istinske ljubitelje piva, u petak 26.8. između 10 i 16 sati u pivovari u Karlovcu organizirat će Dan otvorenih vrata gdje će posjetitelji imati priliku saznati kako se proizvodi omiljeno Karlovačko pivo. U nizu drugih aktivnosti, poseban doživljaj bit će podizanje balonom na vrući zrak iznad centra grada u večernjim satima, u dane od petka do nedjelje (26.8. do 28.8.).

Uspomene na dobar provod na 35. Danima piva Karlovac posjetitelji će moći zabilježiti i u simpatičnom photo busu „Pablo“. Dane piva organizira Grad Karlovac, Karlovačko je generalni sponzor, a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i tvrtka Mladost d.o.o. Karlovac. Više informacija o 35. Danima piva možete pronaći na službenoj web stranici danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima Dani piva Karlovac.


Komentari