2Cellos najavili posljednji koncert nakon kojeg se razilaze: ‘U Zagrebu smo počeli, tu želimo i završiti’

Foto: Facebook

Nakon provedenih 10 godina kao 2CELLOS, izdanih 6 studijskih albuma, skupljenih više milijardi streamova, nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta I prodanih skoro milijun ulaznica za svoje energične nastupe, duet Luka Šulić i Stjepan Hauser danas najavljuju svoj posljednji nastup u Zagrebu u sklopu svjetske turneje i objavljuju kako je 2022. posljednja godina u kojoj nastupaju kao 2CELLOS!

Par je rekao:

“Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2CELLOS postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu i dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložit ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti intenzivni, biti će snažni, bit će dirljivi i emotivni. Sve što možemo i znamo poklonit ćemo publici – I onda možemo “umiroviti” 2CELLOS. Jeste li spremi proslaviti to s nama?”

Zagreb se, prema odluci ovih virtuoza, našao na posljednjem mjestu europskog dijela turneje i to s razlogom. Naime, prema riječima slavnog dvojca “Tu smo sve počeli, tu želimo i završiti” Zagreb je postao zadnja europska destinacija na kojoj će zajedno zasvirati ovaj planetarno popularni duet. To je ujedno I prilika za sve fanove iz Hrvatske , ali i iz okolice, da zadnji put vide I čuju 2CELLOS uživo. I kao što su sami naveli, ova će turneja biti nabijena energijom I emocijama kao niti jedna do sada.

A Zagreb je dobio počasno mjesto.

ULAZNICE:

Naša najveća svjetska glazbena senzacija svoj zadnji koncert u Europi kao 2CELLOS održat će 19. rujna u Areni Zagreb, a ulaznice su u prodaji od petka 4. ožujka u 10.00 sati putem sistema Eventima.

PARTER GOLD HRK 560
PARTER SILVER HRK 520
PARTER 1 HRK 480
PARTER 2 HRK 420
TRIBINA DOLJE 1 HRK 370
TRIBINA DOLJE 2 HRK 320
TRIBINA DOLJE 3 HRK 290
TRIBINA GORE 1 HRK 230
TRIBINA GORE 2 HRK 210
TRIBINA GORE 3 HRK 190
VIP LOZE HRK 590
PLATINUM VIP HRK 1.880
PREMIUM VIP HRK 1.130


Komentari