U POTRAZI STE ZA POSLOM? Donosimo top 10 prilika u Zagrebu

Pexeles

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Mango Moda d.o.o. traži osobe koje će raditi kao pomoćnici (m/ž) u prodaji na pola ili na puno radno vrijeme. Mjesto rada je Zagreb. Poželjno je da je kandidat vedrog duha kako bi kupcima pristupao s osmijehom iskazujući srdačan stav i spremnost za usluživanje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave do 13.12.2021.

Miles Lift d.o.o. traži montera dizala (m/ž). Područje rada je Zagreb, a rok za prijavu je 05.12.2021.Kandidat mora poznavati rad s alatima i biti sposoban za rad u timu. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Manpower Savjetovanje d.o.o. traži referenta odjela financija i računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 09.12.2021. Poslodavac nudi stalni radni odnos, profesionalno usavršavanje, podršku u radu i ugodno radno okruženje. Prijavite se putem linka.

Utilitas I.T. d.o.o. zapošljava sistemskog inženjera / inženjera informatičke sigurnosti (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 10.12.2021. Posao obuhvaća implementaciju i održavanje sigurnosnih rješenja u IT sustavima te suradnja s više odjela u pružanju usluga sigurnosti unutar modernih IT sustava. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Financijska agencija traži kontroling analitičara – eksperta (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 09.12.2021. Poslodavac nudi moderno, odgovorno i ugodno radno okruženje unutar kojeg se potiče kontinuirani razvoj kompetencija i interni prijenos znanja, redovna stimulativna primanja i plaćena specijalistička usavršavanja s ciljem daljnjeg profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka.

TPK-Zavod d.d. zapošljava NDT inženjera (m/ž). Mjesto rda je Zagreb, a rok za prijavu je 06.12.2021. Poslodavac omogućuje redovna primanja, ugodne uvjete rada te dinamičan timski rad i stručno usavršavanje. Prijave se zaprimaju putem linka.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava dispečera u proizvodnom centru (m/ž). Mjesto rada je Zagreb , a rok za prijavu je 05.12.2021. Kandidat mora biti komunikativan, spreman na rad usmjenama te imati napredno znanje Microsoft Office paketa. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Camaloon Croatia d.o.o. traži operatora u proizvodnji (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 24.12.2021. Poslodavac nudi redovita primanja visinom konkurentna na tržištu rada, kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj te rad u pravednomokruženju koj enagrađuje radni doprinos radnika. Prijavite se putem linka.

Logobox d.o.o. zapošljava senior grafičkog dizajnera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 03.12.2021. Kandidat mora imati minimalno 5 godina radnog iskustva, poznavati rad u grafičkim programima Adobe paketa i posjedovati izraženu kreativnost te osjećaj za estetikui detalje. Prijave se zaprimaju putem linka.

Thermia kamini d.o.o. traži samostalnog djelatnika za nabavu (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 30.12.2021. Posao obuhvaća definiranje, izradu i provođenje planova nabave, kontaktiranje dobavljača i kupaca vezano za poslove uvoza i izvoza te suradnja i koordiniranje sa svim dijelovima poslovanja. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!


Komentari