Prednosti modernih kvartovskih prodavaonica koje nude više od kupnje

Foto: Studenac

Izazovno pandemijsko razdoblje u kojem se već neko vrijeme nalazimo donijelo je promjene u gotovo svim segmentima života, pa tako i u ponašanju kupaca, koji traže više od same kupnje. Pri vrhu popisa tako su dodatne usluge, posebne ponude, ušteda novca, ali i ušteda vremena. Upravo moderne prodavaonice manjih formata, poput prodavaonica Studenca, izvrsno odgovaraju na spomenute potrebe, a trendovi potvrđuju da u tom smjeru nastavljamo i u novoj godini.

Blagdani su iza nas i već se uvelike vraćamo svakodnevnim iscrpljujućim obvezama, bilo školskim, studentskim ili poslovnim. Ipak, svakomu je potreban predah, a šetnju kvartom, kratak odmor ili pak samu kupnju najbolje je upotpuniti toplim napitkom ili ukusnim zalogajima. U Studencu je tako dostupna TO GO ponuda toplih napitaka, polugotovih i gotovih jela spremnih za konzumaciju te svježih peciva. Sigurni smo kako su dnevne aktivnosti lakše uz napitak ili obrok za koji ne moramo odvojiti previše dragocjenog vremena

Foto: Studenac

Kad govorimo o praktičnosti, dodana je vrijednost kupnje u Studencu i mogućnost slanja i primanja paketa putem GLS-a – više se ne morate zamarati dolaskom kurira, jednostavno ga uputite da paket ostavi u najbližem Studencu, kako biste ga mogli preuzeti kada vam to najbolje odgovara. Usto, dok ste u trgovini, uštedite na vremenu i iskoristite uslugu plaćanja režija. Svoje račune s 2D barkodom i režije možete platiti u čak 153 prodavaonice Studenca.

Foto: Studenac

Svjestan kako je izazovno razdoblje donijelo i pojačanu kupnju putem interneta, kojoj se okrenulo više od 2,1 milijun Hrvata, Studenac je, ukorak s trendovima, uveo i mogućnost online narudžbe namirnica. Svojim kupcima, u suradnji s platformom Wolt, tako donosi dodatnu uštedu vremena, ali i novca jer je uz kôd STUDENACWOLT moguće uštedjeti do 40 kuna prilikom prve narudžbe iz Studenca.

Foto: Studenac

Uz uštedu vremena, jasno je kako je ušteda novca nakon blagdanskog razdoblja zasigurno mnogima među prioritetima. Za oporavak kućnog budžeta dobro je imati i plan kupnje za nadolazeće mjesece. Kako bi svojim kupcima osigurao najbolji omjer cijene i kvalitete, u Studencu je dostupan poseban asortiman privatne robne marke, koji obuhvaća širok spektar proizvoda, od kvalitetnih osnovnih namirnica, preko tradicionalnih delicija, pa sve do proizvoda za čišćenje te pseće i mačje hrane. Neke od proizvoda privatne robne marke moguće je pronaći u posebnoj ponudi jer Studenac donosi akcijske cijene i novi tjedni katalog u kojem su izdvojeni odabrani proizvodi.

Za one koji pak vole obaviti veću kupnju, tu je Multiušteda, a više odabranih proizvoda s oznakom Multiuštede ostavlja više novca u vašoj lisnici. Također, vaša COOL kartica donosi još bolje uštede na označenim COOL proizvodima po posebnim cijenama.

Sve spomenute usluge, pogodnosti i posebne ponude čine prodavaonice Studenca pravim susjedima. Tko zna, možda baš nekom od svojih kupaca taj susjed donese i posebnu sreću! Naime, odnedavno je u odabranim prodavaonicama Studenca moguće odigrati i neke od igara na sreću Hrvatske lutrije – Eurojackpot, Loto 7, Loto 6, Bingo, Brzih 35, Keno – ili potražiti dobitak u instant srećki.

Foto: Studenac

Studenac kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu i jedan od vodećih u Hrvatskoj nastavlja ulagati u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa kako bi bio najbolji izbor u svakom susjedstvu u kojem je prisutan i onaj koji odgovara na potrebe svojih kupaca kada trebaju „i sitno i bitno“.


Komentari