ŽELIMO OVE KOMADE: Donosimo vam pregled jakni i kaputa koji su ‘must have’ ove zime

Pixabay

Zimsko vrijeme već je uzelo maha, a kaputi i jakne su izvađeni iz ormara. Ako ste jedni od onih koji svake godine uživaju u obnavljanju zimske garderobe, donosimo vam nekoliko prijedloga za kupnju zimskih jakni i kaputa koji će vas grijati u ovo predblagdansko doba, a i cijene su prihvatljive.

MANGO OUTLET

Za Crni petak Mango Outlet je imao sniženja do 70% pa su tako i cijene jakni i kaputa iznosile i do 200 kn. No, kako to inače biva s popustima te mjere, većina artikala se prodala u svega nekoliko sati. Obradovat će vas vijest da je još uvijek ostalo nekoliko kvalitetnih komada zimske odjeće po prihvatljivim cijenama. Donosimo vam nekoliko modela, a cijelu ponudu pogledajte na njihovoj stranici Mango Outlet.

Mango

Cijena: 349,90 kn

 

Mango

Cijena: 499,90 kn

 

ZARA

Zarina nova jesensko/zimska kolekcija temelji se na smeđim i beige tonovima, a neizostavna je i zemljana podloga. Ova kolekcija može se poistovjetiti sa stvarima koje su u mlađim danima nosile i naše majke pa čak i bake. Cijelu ponudu pogledajte na Zara.

Zara

Cijena: 349,90 kn

Zara

Cijena: 399,90 kn

Bershka

Bershka kao i uvijek promovira mladost, lepršavost i ljepotu. Takva im je i ova kolekcija jakni i kaputa koja spaja toplinu i udobnost s vanjski ugodnim izgledom. Većina je jakni i kaputa upotpunjena krznenim detaljima. Više doznajte na Bershka.

Bershka

Cijena: 399,90 kn

Bershka

Cijena: 195,90 kn

 

 


Komentari