ZAPOSLIT ĆE STOTINE LJUDI: Na hrvatsko tržište dolazi novi maloprodajni lanac

www.galeriehandlowe.pl

Na hrvatsko tržište stiže novi maloprodajni lanac, zaposlit će stotine ljudi.

PEPCO je maloprodajni lanac, trenutačno posluje u nekoliko srednjoeuropskih država, a uskoro započinje s radom u Hrvatskoj.

Otvaranje prvih trgovina očekuje se u prvoj polovini 2017. godine. Prve radnike zaposlit će početkom sljedeće godine, a planira se otvaranje 20 trgovina u prvoj godini poslovanja u Hrvatskoj, stoji u priopćenju tvrtke.

Planiraju otvoriti 50 trgovina i zaposliti 400 ljudi

PEPCO je europski maloprodajni lanac koji kupcima nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo po konkurentnim najnižim cijenama. PEPCO je prisutan u stotinama trgovina diljem Češke, Mađarske, Poljske, Slovačke i Rumunjske. Brend je s radom započeo u Poljskoj gdje je prisutan od 2004. godine otkada bilježi veliki interes kupaca te je poslovanje proširio na središnju i istočnu Europu. U listopadu 2016. PEPCO će proslaviti otvorenje 1000-te trgovine u Europi.

“Vrlo smo sretni što će kupci u Hrvatskoj sljedeće godine dobiti priliku posjetiti naše prodavaonice. Hrvatsko tržište otvara odlične prilike našem brendu i nadamo se kako će nam otvoriti put prema ostalim državama regije. Pozivamo na suradnju sve koji se žele pridružiti ostvarenju naše misije i pružiti kupcima mogućnost kupnje po najnižim cijenama, kao i one koji dijele vrijednosti poput poštovanja, iskrenosti, suradnje, razvoja i entuzijazma koji su nam iznimno važni”, kazao je Marcin Stanko, operativni direktor za srednju i istočnu Europu.

Prve trgovine PEPCO planira otvoriti početkom travnja 2017. u Zagrebu. Tijekom prve tri godine poslovanja na hrvatskom tržištu, brend planira otvoriti oko 50 prodavaonica diljem cijele države, uglavnom u gradovima s više od 10.000 stanovnika te planira otvoriti 400 radnih mjesta.

Tvrtka trenutačno provodi proces zapošljavanja menadžmenta za sjedište u Zagrebu i u potrazi je za prostorima za najam s površinom oko 450 četvornih metara za dugoročnu suradnju. Lanac u planu nema otvaranje franšiza.

Izvor


Komentari