Zagrepčani odsad mogu uživati u proizvodima od mulberry svile

U Zagrebu se ovog tjedna otvorila prva poslovnica sa proizvodima od prave mulberry svile Silk Factory (www.silkfactory.hr). Ovo je po prvi put da je Hrvatska dobila priliku pogledati proizvode 100% mulberry svile uživo. Showroom se nalazi na adresi I. Pile 1. na Slavonskoj aveniji pored Mc Donaldsa Kruge te Vam stoje na usluzi od ponedjeljka do petka u terminu od 9:00 do 17:00h.

Silk Factory je domaći brend koji ručno izrađuje proizvode u skladu sa željama i potrebama kupaca. Prvi u Hrvatskoj donose ručno rađenu svilenu posteljinu koja je u skladu sa svim europskim standardima i pravilima. Silk Factory prilikom izrade proizvoda koristi 22 MOMMA mulberry svilu razreda 6A koji ima OEKO-TEX® standard 100 (to znači da – od sirovine do krajnjeg proizvoda – ne sadrže štetne kemikalije, uključujući toksine i nadražujuće tvari).

Na novootvorenoj lokaciji, kupci mogu pronaći široki asortiman svilenih proizvoda i modnih dodataka poput posteljina, jastučnica, spavaćica, ogrtača, gumica. Stoga, možete uživo odabrati boje i opipati materijal te naručiti proizvod koji u potpunosti odgovara Vašim  željama. Osim toga, zanimljivo je što svilene proizvode možete personalizirati – ušiti inicijale, tekst, znakove te učiniti svilene proizvode jedinstvenima. Mogućnost personalizacije daje poseban štih Vašim svilenim proizvodima i čini ih jedinstvenima.

Ovaj zanimljiv i moderan koncept poslovanja koji će zasigurno obogatiti ponudu grada Zagreba prvi je takav u Hrvatskoj. Povodom otvorenja prve poslovnice u Hrvatskoj, Silk Factory je za sve kupce priredio brojne pogodnosti, a cijene artikala snižene su čak 15% povodom otvorenja.


Komentari