ZAGREPČANI ODLUČILI: U ovoj je slastičarnici najbolji sladoled u gradu! Evo kolika je cijena kuglice

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Ušli smo u najtoplije razdoblje u godinu, a povodom toga odlučili smo doznati gdje je najbolji sladoled u Zagrebu. Ovaj omiljeni je desert i neizostavna slastica u vrućim ljetnim danima, a sudeći po odgovorima u Vinceku ćete pronaći najbolji.

Naime, na Facebook profilu našeg portala čitatelje smo upitali “Gdje je najbolji sladoled u Zagrebu?“. Najlajkaniji i najčešći odgovor bio je upravo Vincek.

Potom slijede slastičarna Maksimir, slastičarna Martina u Sesvetama, kafić Vanilla na okretištu Črnomerec, Rufati na Kustošiji te Torterie.

S obzirom na to da je Vincek pobijedio u našoj anketi, odlučili smo doznati što ih čini tako uspješnijima. Kugla sladoleda koštat će vas 11 kuna, ali je porcija zadovoljavajuća.

Sladoled iz Vinceka (Foto: Zagreb.info)

Sladoledi se spravljaju na dnevno svježim bazama, sa i bez mlijeka, sa dodatkom velikog udjela svježeg voća i voćnih pripravaka kao i drugih vrijednih namirnica poput oraha, lješnjaka, čokolade i mnogih drugih primamljivih sastojaka, u paleti od preko 40 različitih okusa. Vincek stalno nadopunjuje i obnavlja svoju ponudu proizvoda, navodi zagrebačka slastičarna na svojoj web stranici.

Inače, Vincek je svoju slastičarsku misiju započeo s malom slastičarnicom u Zvonimirovoj ulici, a danas ima preko 100 zaposlenika i 6 prodajnih mjesta u Zagrebu. Riječ je o obiteljskom obrtu bračnog para Ankice i Stjepana Vincek u više od 40 godina postojanja, stoga ne čudi da je osvojio brojne generacije u Zagrebu.

Komentari