ZAGREBAČKI ‘DESIGN DISTRICT’: Otvoren najveći SPAR supermarket u centru grada

Foto: Press

Danas je vrata svojim kupcima ponovno otvorio najveći SPAR supermarket u popularnom zagrebačkom ‘design district-u”, u Martićevoj ulici.

Nakon dvomjesečnog preuređenja, SPAR supermarket zasjao je u novom ruhu, s bogatim asortimanom svježih prehrambenih namirnica i proizvoda široke potrošnje. Najveća novost i prednost novouređenog SPAR supermarketa u samom centru Zagreba su odjeli mesnice i ribarnice.

U mesnici kupci svakodnevno mogu nabaviti svježe meso i mesne prerađevine vrhunske kvalitete, dok ribarnica ima široku ponudu svježe morske i slatkovodne ribe te školjki i morskih plodova te uslugu čišćenja ribe.

U SPAR supermarketu se nalazi i toploteka s raznovrsnom ponudom obroka koji se u samoj trgovini pripremaju svakodnevno kako bi bili uvijek postojane svježine, za sve zaposlene i praktične, koji žele ukusan i spreman ručak ili večeru.

Foto: Press

Ponudu SPAR supermarketa u Martićevoj upotpunjuje i velik izbor svježeg voća i povrća, kao i pekarskih proizvoda. Neprehrambeni asortiman obuhvaća veliki raspon artikala za domaćinstvo, kozmetiku i njegu, a zahvaljujući novom uređenju svaki se željeni proizvod može pronaći vrlo jednostavno i brzo pa je time i iskustvo kupnje znatno poboljšano.

SPAR je za svoje kupce na ovoj atraktivnoj lokaciji osigurano besplatna parkirališna mjesta.

Radno vrijeme SPAR supermarketa na adresi Martićeva ulica 13, Zagreb je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21 sat.

Foto: Press


Komentari