Zagrebački dečki koronakrizi pokazali zube, a žene će ih zbog ovoga obožavati

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Ljubitelje kozmetike razveselit će novi brend koji nam stiže drito iz glavnog grada. Marsell Matheo Khouri i Viktor Marčetić mladi su i perspektivni Zagrepčani koji su uspješno zaplivali kozmetičkim vodama usprkos koronakrizi.

Dečki su se bacili u proizvodnju vrhunskih šampona za kosu te seruma za mušku bradu, ali ne bilo kakvih već onih od kojeg će vam rasti kosa, ali i brada. U kozmetičku industriju ušli su sasvim slučajno, ne misle da je proizvodnja kozmetike rezervirana za žene, a svoju mladost smatraju prednošću. Svoj su brend nazvali MAVI, po prvim slovima svojih imena.

Cilj im je samo jedan – da ljudi napokon prestanu imati problem s lošom kosom, a da muškarci s rijetkim bradama napokon dobiju više razloga za samopouzdanje.

„Puno smo istraživali cijelu priču i na kraju se pokazalo da sastojak baicapil pokazuje odlične rezultate. Na ispitanicima u dobi od 18-60 godina, tijekom 180 dana, došli smo do rezultata da kosa postaje gušća za čak 59.3%, a manje ispada čak 60.6%. Uspjeli smo produžiti fazu rasta dlake za 68.6%, a korijen dlake postao je jači i deblji. Zapravo laički rečeno – od naše MAVI kozmetike kosa postaje gušća, manje ispada i dlake rastu brže“, objašnjava Marsell Matheo Khouri koji je inače direktor jedne poliklinike u Vrbovcu.

Ipak, iako njihov šampon za kosu bilježi sjajne rezultate, zapravo je sve krenulo s losionom za bradu. Brada je danas glavni ukras muškog lica, mnogi žele imati lijepo oblikovanu bradu, otvaraju se brojne brijačnice, poznati glumci i glazbenici nose je kao svoj zaštitni znak… Ali ipak, postoje muškarci kojima brada zadaje muke, a ovi dečki su svjesni kako upravo brada daje muškarcima više samopouzdanja. Slijedom toga, MAVI serum potiče rast novih mladih dlačica, zbog čega brada s vremenom postoje gušća i samim time privlačnija.

Njihovi proizvodi potpuno su prirodni, bez štetnih sastojaka i maksimalno kvalitetni, a tvrde kako ih jako veseli što dobivaju pregršt pozitivnih reakcija. Više o ponudi proizvoda saznajte na web stranici ili Facebook profilu.

Komentari