Za Silvestrovo poželi nakit kojeg ćeš nositi sa stilom

Silvestrovo je najluđa noć u godini za koju se treba posebno dotjerati. Zasigurno ste već isplanirali što ćete točno odjenuti. Možda je to mala crna haljina sa šljokicama, cool kombinezon ili pak traperice, a sada kada ste riješili teži dio posla, vrijeme je da razmislite o nakitu koji ćete nositi s guštom i stilom dok odbrojavate posljednje minute stare godine.
Posljednja noć u godini poseban je izazov kada se želimo osjećati glamurozno, a slavljenički duh te večeri poziva nas na dozvoljeno pretjerivanje. Planirate li tu prigodu obilježiti svečanom večerom, odlaskom u plesni klub ili jednostavno želite uživati u domaćoj atmosferi s intimnim krugom prijatelja, važno je odabrati nakit koji ćete s radošću nositi na dočeku Nove godine.

 

Blagdansko vrijeme uvijek je izvrstan izgovor da zablistaš jer prosinački praznici ipak donose posebno svjetlo u godini. U novogodišnjoj noći biraj nakit kojim ćeš se istaknuti čak i ako si u mračnom restoranu ili baru. Ogrlica s dijamantima ili dragim kamenom, ili duge slojevite ogrlice različitih duljina, stvorit će odbljesak uz romantičnu svjetlost svijeća. Ako nosiš tamne boje, odaberi bijelo zlato ili srebro za svjetlucavi kontrast.

Odaberi komade koje radi njihove raskoši nisi imala priliku nositi tijekom godine. Zamisli svoju novogodišnju večer gotovo kao kostimiranu zabavu, prigodu gdje možeš pokazati svoje najhrabrije momente. Odvažno stavi viseće naušnice koje se sljubljuju s tvojim ramenima, dodaj koktel prsten ili privjesak od dragog kamena u bojama koje zadivljuju. Oni će obasjati tvoje lice u tisuću boja. Alternativa svakako mogu biti naušnice većeg ili manjeg kruga s visećim dodacima.

To je noć puna uzbuđenja – svašta se može dogoditi, a iščekivanje nove godine podiže poseban elektricitet. Ima li boljeg načina da izraziš takav osjećaj nego sa zvijezdama? One su zabavne, čarobne i simbolične. Kada ih nosiš, osjećaš se kao slavna osoba, iako samo na jednu noć. Odaberi svjetlucave naušnice, privjesak ili ogrlicu, prsten sa zvijezdama ili narukvicu s dodatkom dragog kamena.

Jeste li ikada osjetili moć elegantne dijamantne ogrlice? Ima istu privlačnost i zadivljujući šarm kao dijamanta narukvica! Uparite ovakve komade s izvanrednom i elegantnom odjećom za novogodišnju noć! Njihov glamur savršeno će se stopiti s haljinom dubljeg dekoltea.

Sada kada ste na vrijeme odabrali outfit za NYE party, trenutak je da izaberete novogodišnji komad nakita iz Zlatarne Dodić koji će vam pomoći da zablistate kroz ovu čarobnu noć.

Potražite prigodne komade nakita na prodajnim mjestima Zlatarne Dodić u Zagrebu i Splitu, novootvorenom Plitvice Mall-u te na web shopu zlatarna-dodic.hr.

 


Komentari