Westgate slavi deseti rođendan uz nove trgovine i koncerte

Westgate

Uoči okruglog 10. rođendana, najveći hrvatski trgovački centar WESTGATE SHOPPING CITY, ugostio je novinare te im predstavio novitete u centru i rođendanski program u kojem su glavni događaji koncert Nede Ukraden i koncert Lane Jurčević te nedjeljni ručak kojeg priprema poznati hrvatski kuhar Tomislav Špiček.

Otto Barić, direktor Westgatea, ovom prilikom se zahvalio posjetiteljima na povjerenju svih ovih godina te je podsjetio da je unatrag godinu dana, otkad je novi vlasnik Westgatea imenovao novu upravu, centar dobio novo ruho te su otvorene brojne trgovine i novi ugostiteljski objekti te zabavni sadržaji. 

“Prošlo je 10 godina otkada smo otvorili centar i uspjeli smo sve te godine preživjeti, a zadnjih godinu dana i drastično poboljšati situaciju”, rekao je Otto Barić. Mi smo i dalje treći najveći centar u Europi, drugi u Europskoj uniji i najveći u Hrvatskoj. Uspjeli smo doći na preko 80 posto iznajmljenih prostora te dosta novih korisnika u zadnjih godinu dana, tako da se nadam da će ovaj centar konačno doći na ono mjesto gdje treba biti, a to je da bude najveći, najljepši i najbolji centar u Hrvatskoj”, zaključuje Barić.

Centrom unatrag godinu i pol upravlja F.O. / Grupa, domaća tvrtka kojoj je na čelu Denis Čupić, poznati asset manager.

“U godinu i pol dana, koliko vodimo centar, iznajmili smo 27 tisuća kvadrata, stvorili smo i nešto što u Zagrebu godinama ne postoji, a to je velika aglomeracija na jednom mjestu najveće ponude trgovina za uređenje doma – naš interior cluster Westgate Home. U međuvremenu otvoreno je i deset novih kafića i restorana, velika multifunkcionalna sala, otvoren je bowling i casino te niz manjih trgovina, a u sljedećih godinu dana očekuje nas još nekih sedam tisuća kvadrata novih zakupaca”, rekao je Čupić.

U obilasku centra kojeg je vodio Marko Župa iz F.O. / Grupe predstavljene su čak 22 nove trgovine i drugi noviteti po centru među kojima možemo izdvojiti Family Park, najveću dječju.

Komentari