Westgate Home Shopping Weekend donosi trendove za uređenje doma u novom desetljeću

shutterstock

Upravo ste uselili u novi stan? Opremate ili preuređujete svoj životni prostor?

Ružno pače, u koje više ni prijatelje ne želite pozvati, postat će vrlo brzo najveća ljepotica u ulici uz Home Shopping Weekend.

Početak nove godine, zasigurno je savršen trenutak da preuredite svoj dom. Nakon godina i godina istog, starog, sada je vrijeme da osvježite srce svog doma. Nerijetko prostor samo treba oplemeniti, promjenom boje, teksture ili stila, dom će poprimiti posve novi izgled. Kako bi vam pomogli u tome, donosimo nekoliko trendova za 2020 koje ćete obožavati (i nastavit ćete ih obožavati u narednom desetljeću).

Zelena boja i elementi iz prirode – vladat će u interijerima u 2020. godini, biljkama i prirodnim materijalima unesite dašak prirode u svoju oazu

Detalji u jarkim bojama – malim preinakama i detaljima, primjerice u žutoj boji, unesite svjetlost i svježinu u svoj dom

Spoj tradicionalnog uređenja doma s daškom modernizma – kombiniranjem stilova postići ćete svima željeni “wow” efekt

Naoružani savjetima i idejama, 18 i 19. siječnja postanete dizajneri svog doma i ostvarite odlične popuste pri kupnji u Westgate Shopping Cityju.

U Möbel Landu kupce očekuje zimska rasprodaja s popustima, a dodatne popuste  također mogu pronaći u trgovinama Prima, SI studio namještaja, Namještaj Intermod, Interijeri Zadro, Sancta Domenica MegaStore, Aledo namještaj, J&I Dreams Workshop, Happy House, Salon ortopedskih madraca Medi Spa, Dogtas Exclusive, Bima, Jysk, Vitapur, Posteljina.hr, Kik i Home Concept by Zaharex.

U nastavku prenosimo dio popusta:

Möbel Land – do 70% završna zimska rasprodaja

Jysk – 20%-60% na sve Wellpur jastuke, madrace i nadmadrace, 20%-50% na sve komode (osim artikala s oznakom UVIJEK NISKA CIJENA)

Prima – 35% na kolekciju Luna (program kuhinja, predsoblja, dnevnih i spavaćih soba), tapecirane box krevete Oto, Bono i Vigo, 25% na dekorativni asortiman COCO maison (ne vrijedi za artikle s oznakom Hit cijena)

Home Concept by Zaharex – 30% do 50% na cjelokupan asortiman za gotovinu

Home Shopping Weekend održat će se u subotu i nedjelju, 18. i 19. siječnja od 10 do 21 sat.

Popis svih popusta dostupan je na www.westgate.hr. Ovi popusti dostupni su samo u trgovinama u Westgate Shopping Cityju.

Komentari