(FOTO) Pripreme za Novu uz jeftinu cugu: ‘Naločite’ se za ‘siću’

FOTO: Pexels

Trgovina jeftine hrane

U kombinaciji skupih proizvoda, velikih cijena i malih plaća uvijek tražimo povoljniju alternativu, ponajviše što se tiče dućana i kada trebamo napuniti svoje frižidere i police za slatkiše.

Ako još ne znate za Žabac Food Outlet, riječ je o najvećem outletu s hranom u Hrvatskoj i trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati, a cijene su i do 90 posto niže nego u ostalim trgovinama.

>>> (FOTO) Maja i Mario vratili su osmijeh građanima: Upoznajte idejne začetnike koji se kriju iza omiljenog zagrebačkog dućana

Nalazi se na dvije adrese u Zagrebu – u samom centru u Ulici Ivana Tkalčića i na Trešnjevci, Tratinska 80a. Od ponedjeljka do subote rade od 7 do 21 sat. Nedjeljom ne rade.


Osim što si možete osigurati slatke zalihe za stresne dane kada vam treba “doza šećera”, možete se i “nalokati” po povoljnoj cijeni, tim više što se bliži proslava Nove godine i kreću pripreme.

Naravno, Žabac Food Outlet nudi i raznoliku hranu, od graha u umaku od rajčice, sokova, sireva, kakaa za tople dane, jogurta, maslina, šljiva, pudinga…

Ovdje prevladava raznolikost hrane i pića po povoljnoj cijeni, zato trk u kupovinu!

Komentari