(FOTO) Dućan koji Zagrepčani obožavaju: Napunite frižider po najpovoljnijim cijenama

wiki

Trgovina jeftine hrane.

U kombinaciji skupih proizvoda, velikih cijena i malih plaća uvijek tražimo povoljniju alternativu, ponajviše što se tiče dućana i kada trebamo napuniti svoje frižidere i police za slatkiše.

Ako još ne znate za Žabac Food Outlet, riječ je o najvećem outletu s hranom u Hrvatskoj i trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati, a cijene su i do 90 posto niže nego u ostalim trgovinama.

Nalazi se na dvije adrese u Zagrebu – u samom centru u Ulici Ivana Tkalčića i na Trešnjevci, Tratinska 80a. Tijekom tjedna rade od 7 do 22 sata, a subotom do 21 sat.

Trk u kupovinu i osigurajte si slatke zalihe za stresne dane kada vam treba “doza šećera”. Uz to možete kupiti i Pringlese, čokolade, napolitanke, pivo i kekse po odličnoj cijeni!


Osim slatkih zaliha, ovdje možete nabaviti sve što vam je potrebno kako biste napunili svoj frižider i svoje najmilije iznenadili nečim novim svaki dan. Sokovi, rajčica, masline, bijeli grah, juha, tekući jogurt, žitarice, tuna, svježi sir, ultra hot čili majoneza, salame, Nescafe… sve po povoljnoj cijeni.

>>> PRVI FOOD OUTLET U HRVATSKOJ: ‘Želimo spriječiti svakodnevno bacanje hrane i vratiti osmijeh stanovništvu’ (FOTO)

Komentari

loading...