(FOTO) Božićni ukrasi, pokloni i elegantna crna suknja po povoljnim cijenama

pixabay.com

Ovakav tip trgovine nalazi se na dvije lokacije u Zagrebu, a trenutno u ponudi imaju odjeću i ukrase za male i velike

Pepco – europski lanac diskontnih trgovina koji od 1999. godine kupcima nudi odjeću za cijelu obitelj te proizvode za kućanstvo otvorio je svoja vrata na dvije lokacije u Zagrebu.

Supernova Zagreb – Buzin i Point Shopping Center na Vrbanima 7. travnja su obogatili svoju ponudu ovakvim tipom trgovine.

Pepco svojim kupcima nudi širok asortiman odjevnih predmeta za odrasle i djecu, zatim igračke i papirnicu te bogat izbor funkcionalnih i dekorativnih proizvoda za opremanje doma. U posljednjih desetak godina Pepco dinamično raste i razvija poslovanje diljem Europe, svakog mjeseca otvara desetke novih trgovina, a svojom trgovinom u Pointu počinje svoje širenje u Hrvatskoj“, stoji na stranicama spomenutog centra.

Za hladnu jesen i svježe dane Pepco je pripremio prigodni asortiman u razigranim bojama jeseni po povoljnim cijenama, od odjeće do toplih deka i čarapa.


Ovaj put nude i predivne ukrase i odlične poklone za magični Božić, ali i elegantnu odjeću za vaše mališane i glamurozne crne suknje za posebne prigode.

Komentari

loading...
-->