Vrijeme je za ‘Ekologičan izbor’: Ovom platnenom vrećicom napravite prvi korak prema zaštiti okoliša

Slavko Sobin i Gabriela Pilić dizajnirali su pamučne vrećice za kupovinu u kampanji “Ekologičan izbor” kompanije Procter&Gamble i njezinih marki, a koja se odvija u Konzumu.

Platnena vrećica za višekratnu upotrebu čiji dizajn potpisuje Gabriela Pilić poručuje: “Ova torba ima dušu”, dok je na Slavkovoj vrećici poruka: “Ja da sam Zemlja ja bi svima opalija trisku”.

Ekologičan izbor koji očekuje kupce Konzuma je između Gabrieline ili Slavkove platnene vrećice uz kupnju najmanje tri proizvoda odabranih marki kompanije Procter&Gamble.

“Ekologija više nije pitanje izbora. Svatko od nas treba za početak krenuti od sebe, a kampanja Ekologičan izbor može biti korak koji će potaknuti brojne promjene u svakodnevnom životu. Platnene vrećice jedan su od načina ostvarivanja naših ekologičnih izbora. Da nam Zemlja zaista ne opali trisku uskoro!“, izjavio je glumac Slavko Sobin.

“Trenutak za zaštitu okoliša je sad. Nikad nije bilo važnije reagirati i pokrenuti se pa se nadam da će kampanja Ekologičan izbor potaknuti malene, ali jako bitne promjene u kućanstvima, promjene koje će i okoliš osjetiti. Moja torba koja ima dušu jedna je od njih i sretna sam što mogu reći da je moj izbor ekologičan“, izjavila je Gabriela Pilić.

Procter&Gamble pokrenuo je globalnu inicijativu s ciljem ostvarivanja prirodne održivosti do 2030. godine, nazvanu Ambition 2030. Putem svojih najvažnijih brendova pokreće kampanje diljem svijeta koje će potaknuti promjenu i podržati lokalne ekološke inicijative. U narednom razdoblju P&G planira većinu svojih pakovanja učiniti pogodnim za recikliranje ili ponovnu upotrebu.

Kampanja „Ekologičan izbor“ u trgovinama Konzuma traje tijekom listopada, a kupci svoju platnenu vrećicu s potpisom Gabrijele Pilić ili Slavka Sobina dobivaju kao poklon uz bilo koja tri istodobno kupljena proizvoda marki Gillette, Venus, Old Spice, Pantene, Herbal Essences, Head&Shoulders i Oral-B.

Izbor je tu, P&G poručuje: “Neka bude ekologičan!”

Press
Press

Komentari