Voda s kisikom, 100% prirodni sokovi i vina u limenci – Uff pića novi su cool proizvod na hrvatskom tržištu

Foto: PR

Osvježenje sada dolazi u totalno novom obliku kakvog još niste probali. Uff drinks nova su pića na hrvatskom tržištu koja u svom asortimanu obuhvaćaju vodu obogaćenu kisikom, 100% prirodne sokove bez dodanog šećera, zatim crno i bijelo vino, te bevandu (tradicionalno miješanu i gotovu za konzumaciju). Dolaze u elegantnim, higijenski dizajniranim ambalažama čiji će vas izgled osvojiti na prvu.

Nova kategorija na tržištu – nemjerljiva s drugim proizvodima

Uff drinks unose revoluciju na tržište s potpuno drugačijim konceptom kakav do sada još nije viđen. Brend je nastao na ideji inovativnih i dosad neviđenih proizvoda kod nas, ali i šire.

“Prvobitna ideja je bila da se osmisli nešto, što do sada nije viđeno na hrvatskom tržištu, kako bismo ga obogatili i promovirali izvan samih granica. UFF pića, krenuvši od vode preko stopostotnih prirodnih sokova do vina pakiranih u praktična pakiranja, svojim okusom odskaču od klasičnih osvježenja, a svojom funkcionalnom, ali estetskom ambalažom kojom brinu za okoliš, potpuno su novi doživljaj osvježenja kakav niste imali prilike isprobati”, izjavila je Anna Sergejevna Mišar iz Uff pića.

UFF Voda s energijom kisika za cijelo tijelo

UFF voda vrhunske je kvalitete s dodatkom čistog kisika koji pomaže tijelu da osigura dovoljno energije za svakodnevne izazove. Voda je dezinficirana UV tehnologijom, idealne mineralizacije i s udjelom kisika do pet puta više nego obična voda. Koliko će naša koža biti hidratizirana ovisi o tome koliko vode pijemo dnevno, a puno toga ovisi i o tome kakva je voda koju pijemo. Uff voda je novo i očaravajuće iskustvo kakvo do sada još niste okusili, a ono što je najvažnije brine za vaše zdravlje.

Foto: PR

UFF 100% prirodni sokovi

100% prirodni sokovi dolaze od koncentriranog soka od voća, bez dodanog šećera u tri zamamna okusa. Sok od ananasa pun je enzima koji pospješuju probavu i potiču mršavljenje, sok od naranče bogat je izvor vitamina c koji pomaže u jačanju imunološkog sustava, a sok od jabuka pun je antioksidanasa koji su aktivatori metabolizma.

Pored svoje prirodne slatkoće, ananas blista jer između ostalih hranljivih sastojaka nudi i kalcij, mangan i vitamin C. Sok od ananasa može smanjiti upalu povezanu s artritisom i drugim poremećajima zglobova i smanjiti oticanje ozljeda mekog tkiva. Prirodni sok od jabuke izvor je vitamina, minerala, pektina, organskih kiselina. Antioksidativna svojstva soka od jabuke su bez presedana.

Foto: PR

Piće normalizira rad moždanih ćelija, uklanja slobodne radikale, pospješuje obnavljanje i pomlađivanje stanica, bori se protiv sklerotičnih manifestacija u krvnim žilama, sudjeluje u oksidacijskim procesima i štiti stanice od uništenja. Konzumacija soka od naranče ima jako puno prednosti. Askorbinska kiselina u kombinaciji s karotenom i tokoferolom ima jaka antioksidativna svojstva, pročišćava krv iz kolesterola, jača zidove krvnih žila, povećava njihovu elastičnost, smanjuje propusnost. U isto vrijeme utječu na stanice, značajno produljujući njihovu vitalnu aktivnost, čime pomlađuju tijelo.

UFF vina idealna su za uživanje u svim prilikama

Osim vode i sokova, u ponudi su još i UFF vina, bijelo, crno i bevanda. Vino dolazi u inovativnom pakiranju vrhunskog i zanimljivog dizajna od 250 ml. Malo pakiranje omogućuje njegovu dostupnost u svim prilikama, a mogućnost prijenosa u manjim hladnjacima od izrazite je koristi nautičarima, te ostalim izletnicima koji uživaju u vinu.

Pakiranje je prikladno za jednokratnu konzumaciju bez nepotrebnog hlapljenja. Potražite Uff Rizling, vino jedinstvene citrusne note zapakirano u originalnoj ambalaži u pravoj mjeri. Ovo vino proizvodi se nakon što se ukloni koža s grožđa i sjemenke te se iste pomiješaju s kvascem i odleže neko vrijeme u bačvama od nehrđajućeg čelika. Uff crno vino sorte Vranac, odličan je antioksidans i saveznik u borbi protiv alergijskih reakcija i virusa. Kao i kod gotovo bilo koje hrane ili pića, velike doze vina mogu biti štetne za naše zdravlje – ali isto tako, umjerene doze nam mogu biti i jako korisne, a upravo je takva Uff doza.

Foto: PR

Svaki ljubitelj ovog pića od sada može uživati u vrhunskoj bevandi u limenci. Što drugo poželjeti? Bevanda je vino pomiješano s vodom, tradicionalno piće Dalmacije, ali i cijelog Jadranskog područja. Do sada na našem tržištu nije zabilježena prisutnost „gotove“ bevande u ambalaži, koja je spremna za konzumaciju odmah.

Foto: PR

Ambalaža u standardima visoke kvalitete

UFF drinks dolaze i u elegantnim, higijenski dizajniranim ambalažama čiji će vas izgled osvojiti na prvu. Ambalaža zadovoljava standarde visoke kvalitete, a posebna briga posvećena je strogim higijenskim uvjetima, što se očitava i u higijenskom poklopcu koji omogućava razdjelnicu između vanjskog okoliša i dijela ambalaže za koji je nužno da ostane higijenski čist za konzumenta prilikom konzumacije tekućine. Pića dolaze u aluminijskim pakiranjima od 250 ml, koje se vrlo

lako mogu reciklirati. Uff pića pune se u punionici u Splitu, a osim trenutne ponude u planu su i funkcionalne vode. Za sada ih možete kupiti na benzinskim postajama u Hrvatskoj i Konzumu, a uskoro je planirano širenje i na tržište u Europi i Srbiji.


Komentari