Vidi se napredak: Predsjedanje Hrvatske Vijećem EU već sada doprinosi boljoj popunjenosti zagrebačkih hotela

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Predsjedanje Hrvatske Europskom unijom doprinijet će boljoj popunjenosti hotela u Zagrebu, međutim najveći zagrebački hotelijer HUP, pod čijom su kapom The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb, Panorama Zagreb, International, Jadran i Zagreb, ukupnog kapaciteta 1227 smještajnih jedinica, ne otkriva brojke.

“Za vrijeme predsjedanja Hrvatske Vijećem EU najveći interes bilježimo u hotelima najviše kategorije, The Westin Zagreb te Sheraton Zagreb hotel, koji su već sada jako dobro popunjeni. Vjerujemo da ćemo realizirati bolju popunjenost u odnosu na isto razdoblje u 2019.”, odgovaraju iz rovinjske Maistre koja nakon kupoprodaje udjela i strateškim partnerstvom Adris grupe i HUP-a Zagreb danas u Zagrebu upravlja ovim hotelima, piše Jutarnji.hr

“Hoteli imaju uigrane timove stručnjaka koji već niz godina ugošćuju brojne međunarodne konferencije i summite na najvišem nivou te su naši hoteli, restorani i kongresne dvorane spremni za nadolazeće događanje. Za delegate EU pripremljen je jedan poseban meni kojim ćemo ujedno i prezentirati raznolikost naše gourmet ponude. Naime svaka regija zastupljena je kroz izbor tradicionalnih jela i pića”, zaključuju u Maistri.

Komentari