(VIDEO) Za manje od mjesec dana otvara se novi shopping centar u Zagrebu

FOTO: Screenshot / VIMEO

Drugačije iskustvo kupovine.

Svatko na neki način uživa u shoppingiraju, a najčešća su nam odredišta shopping centri i slična mjesta gdje imamo sve na jednom mjestu. Upravo će takvo mjesto biti i kompleks Designer Outlet Croatia, nova meka za shoppingholičare koja se za četiri tjedna otvara pored robne kuće IKEA u Rugvici. Svečano je otvaranje 7. lipnja u 17 sati uz koncert Severine.    

Radi se o prvom ovakvom obliku kompleksa za shopping u Hrvatskoj, koji će uključivati čak 75 trgovina raznih brendova na 15.000 metara kvadratnih. Oko 50 posto ponude odnosit će se na dizajnerske i modne brendove, a ostalo će činiti dućani sa sportskom odjećom, obućom, proizvodima za kuću, modnim dodacima te dućani za djecu.

Zadnje su pripreme u tijeku, a brendovi koji će se ondje moći naći sniženi od 30 do 70 posto bit će otkriveni netom prije otvorenja.

Cijeli će kompleks biti lijepo uređen, a sama je arhitektura inspirirana izgledom kuća u Zagrebu, Slavoniji, Istri i Dalmaciji. Završetkom ove investicije otvorit će se i 400 novih radnih mjesta.

Direktor tvrtke ROS Retail Outlet Shopping Thomas Reichenauer istaknuo je da imaju velika očekivanja od zagrebačke lokacije, kao i da je 50 posto predviđenih dućana modni brendovi, dok se ostalo odnosi na razne stvari za kuću, djecu, ljubimce, ugostiteljske objekte i druge sadržaje. Izaslanik hrvatskog premijera, državni tajnik za turizam Frano Matušić ocijenio da je to odličan potez i investicija za obogaćivanje ponude Hrvatske i za dodatno privlačenje turista. “Svi očekuju veliki posjet tom centru, kao i Ikei, i sve to pridonosi razvoju ovog kraja, a to je i šansa i za kontinentalni turizam, jer će posjetitelji zasigurno obići i Zagreb i moguće i druge bliže krajeve”, kazao je Matušić

“Designer Outlet Croatia pružit će drukčije iskustvo kupovine i omogućiti mjesto za razonodu i opuštanje, prilagođeno svim članovima obitelji“, istaknuo je Branko Mihajlov, direktor tvrtke Designer Outlet Croatia.

Pogledajte video kako će kompleks izgledati.


Komentari