Veliko proširenje centra Arena Zagreb

Facebook

Arena Centar se posljednjih sedam godina profilirao kao najveći trgovački centar u hrvatskoj metropoli.

U 2017. ostvareni su izrazito dobri poslovni rezultati pa je tako u prosincu 2017. Arena Centar postavio rekord posjećenosti s više od milijun posjetitelja u samo jednom mjesecu. Time je prosinac 2017. godine postao najposjećeniji mjesec od otvaranja Arena Centra. Također, dvoznamenkasti postotak rasta potrošnje u trgovinama centra potvrđuje činjenicu da je Arena Centar i dalje među vodećim shopping centarima u Hrvatskoj.

Nova strategija poslovanja najavljuje velike izmjene u samom centru koje će se realizirati tijekom 2018. i 2019. godine, piše Poslovni.hr.

Ponuda centra će se proširiti za gotovo 6000 m2 nove prodajne površine, a u centar će ući i neki novi anchor zakupci, koji su po mišljenju vjernih posjetitelja Arena Centra nedostajali. U tom zahvatu dio postojećih trgovina će se  relocirati što  će trgovci iskoristiti za unapređenje koncepata, te proširenje ponude na većim kvadraturama.

U 2019. godini planira se i otvorenje retail parka ispred zapadnog dijela centra što će Arena Centru donijeti novih 8000 m2 prodajne površine. Tim zahvatom dodatno će se osnažiti cijela shopping destinacija.

“Zadovoljni smo rezultatom s kojim smo zatvorili 2017. godinu, no i dalje osluškujemo želje i potrebe naših vjernih posjetitelja čija očekivanja želimo nadmašiti. Bez obzira na rekorde – nema opuštanja”, rekao je Tomislav Dekalić, direktor Arena Centra, piše Poslovni.hr.


Komentari