Veliki digitalni iskorak u domaćoj mliječnoj industriji – Dukat pokrenuo web trgovinu uz najpovoljnije cijene i brzu dostavu!

Dukat, predvodnik u stvaranju novih trendova i inovacija u domaćoj mliječnoj industriji predstavio je dukatshop.hr – vlastitu web trgovinu koja na jednom mjestu nudi kompletan asortiman Dukata; više od 300 Dukat, Sirela, President i Galbani proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Dokaz je to da digitalizacija nije zaobišla ni tradicionalne industrije poput mliječne, a uz ponudu dobro poznatih brandova i u kućanstvima svakodnevno prisutnih proizvoda, zagrebački je Dukat otišao i korak dalje te svojim potrošačima ponudio ekskluzivnu ponudu
sireva dostupnih samo na dukatshop.hr te atraktivan program nagrađivanja lojalnosti kupaca.

Dostava proizvoda naručenih putem web trgovine u prvoj je fazi dostupna na širem području Zagreba, a jedna od ključnih pogodnosti je i mogućnost zakazivanja dostave već za sljedeće prijepodne.

Osluškivanje potreba i želja potrošača

S obzirom na veliki zaokret u potrošačkim navikama uslijed pandemije, ponajviše vidljiv u
rjeđim, ali obilnijim kupnjama, češćem uspoređivanju cijena prilikom kupnje te učestalijim kupnjama putem web trgovina uz online plaćanje, Dukat se odlučio na digitalni iskorak i pokazao kako prepoznaje najnovije potrebe svojih kupaca. Tako je, nakon uspješne reorganizacije poslovnih procesa i očuvanja lanca opskrbe tijekom proljetnog lockdowna, kompanija nastavila s daljnjom prilagodbom novonastalim okolnostima.

Istaknuo je to i direktor Dukata d.d. Alen Fontana koji je u povodu lansiranja web trgovine izjavio kako, iako tradicionalna, mliječna industrija može i treba biti agilni i propulzivni segment domaćeg gospodarstva. „Dukat je predvodnik u donošenju pozitivnih promjena u industriji i kompanija koja se, slijedeći promjene koje nam se svakodnevno događaju, uspješno transformira imajući na umu prije svega zdravlje i sigurnost svojih zaposlenika, ali želje i potrebe svojih kupaca“, rekao je Fontana te dodao: „Želimo da naši proizvodi budu stalno dostupni kupcima te da do njih mogu doći sigurno i brzo iz udobnosti vlastitog doma, i po najpovoljnijim cijenama. Zato smo lansirali dukatshop.hr, prvu i modernu web trgovinu u domaćoj mliječnoj industriji i ponosni smo na ovakav iskorak u iznimno izazovnom okruženju“, zaključio je Alen Fontana.


Komentari